22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Discord Dikandhakake ing Keanggotaan Explorers
Discord Dikandhakake ing Keanggotaan Explorers

Discord Dikandhakake ing Keanggotaan Explorers

Klompok senior anggota eksekutif dikabarake yen mundur saka Klub panjelajah, organisasi sing dihormati khusus kanggo eksplorasi ilmiah. Miturut Blog Petualangan, 10 saka 12 anggota Panji Bendera lan Kehormatan ngancam mundur amarga ora setuju babagan arah klub kasebut. Nanggepi, Presiden Lorie Karnath nampa pamrentahan kasebut kanthi efektif. Panitia Bendera lan Kepujian kalebu mantan presiden Club lan anggota dewan.

Waca liyane ing Blog Petualangan

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca