26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa paket hidrasi ngoptimalake konsumsi banyu pigura?
Apa paket hidrasi ngoptimalake konsumsi banyu pigura?

Apa paket hidrasi ngoptimalake konsumsi banyu pigura?

email Email A:Jawaban kanggo konundrum sing kaya iki duwe sawetara permutasi. Kaping pisanan, sing ora dingerteni, bungkus hidrasi CamelBak ngutangi awake dhewe, sanajan botol banyu bisa uga luwih akeh refleks "gulping". Dadi taruhane yaiku, umume manawa sampeyan ngombe luwih akeh ing papan sing luwih cendhek saka botol tinimbang CamelBak.

Sampeyan uga bisa uga, yen ana liyane: Sampeyan wis kerja keras ing perjalanan CamelBak amarga ana alasan, dadi sampeyan kringet luwih akeh lan kurang ngiwa kanggo kandung kemih sampeyan. Yen ora, aku ora rumangsa babagan pangerten sing sampeyan wis nggawe "banyu luwih apik". Sampeyan bener yen ginjel sampeyan bakal nanggapi banyu kanthi akeh kanthi ngirim luwih akeh menyang kandung kemih. Nanging ora sekedhik utawa sekedhik sekaligus (umume weteng duwe kapasitas papat cangkir, luwih utawa kurang), awak sampeyan apik banget nggunakake banyu sing dijupuk, gumantung saka kebutuhan.

Oalah, iku pitakonan ilmiah sing menarik. Mungkin sampeyan bisa ngerteni cara kanggo nguji iki kanthi ngawasi intake cairan sampeyan sajrone 24 jam minangka kontrol, banjur Sabtu mengko kena undhak-undhakan sing padha ing suhu lan kelembapan sing padha, nggunakake CamelBak sedina, botol banyu liyane. Ngombe jumlah banyu sing padha saka saben. Banjur nguyuh menyang cangkir lan ngukur. Ana uga Nobel ana kanggo sampeyan!

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca