29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku entuk siji-kabeh piranti utawa gear kapisah?
Apa aku entuk siji-kabeh piranti utawa gear kapisah?

Apa aku entuk siji-kabeh piranti utawa gear kapisah?

email Email A:Ya pancen Jason - sawetara nonton sing waspada ngerteni manawa iku Shrade I-Quip, lan aku yakin manawa pitakon Bradford kasebut. Lan kabeh kasebut kasebut. Rega: $ 250.

Schrade nggawe barang sing apik, mula saiki aku ngerti mbuktekake gadget aku ora bakal ngilangi tangane. Isih, aku takon status "kabeh-ing-siji" dituntut kanggo I-Quip. Sejatine rong unit - modul elektronik kanthi altimeter, kompas, jam tangan lan sapiturute, lan modul hardware karo kabeh perkara sing penting. Dheweke gabung karo mekanisme ngunci lan sampeyan misahake kanggo nggunakake siji utawa liyane. Kajaba iku, dudu ukuran sing trep kanthi bener. Iki ora cocog ing bangkekan, ing endi papan sing paling migunani. Ora bakal pas (mulyo, paling ora) ing kanthong, sing pas kanggo piso. Dadi, ing garis gulu ing gulu (ugh) utawa ing kanthong bungkus ing ngendi tekane repot. Garis ngisor: Aku muji Schrade amarga kepinteran, nanging kelet karo pendapat sadurunge: Tuku péso utawa alat multi, kompas lan altimeter kanthi kapisah, lan gunakake. Kejabi, sampeyan bisa tuku kabeh telung piranti kasebut lan mbayar kurang saka I-Quip. Tuladha: Suunto Altimax ($ 169) ngurus tugas altimeter nalika uga njaga wektu lan tangi sampeyan. Gerber's Compact Sport ($ 37) nangani tugas nglereni lan prayoga kanthi apik, nalika gampang mlebu menyang kanthong. Lan kompor Silva Landmark ($ 25) tetep bantalan kanthi apik. Total: $ 231.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca