29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
Apa Utara

Apa Utara




Wilds sing ora ditemokake ing Yukon lan Alaska pelabuhan Amerika Utara supersize multisport swarga: kali murni kanggo iwak lan rakit, pucuk salju salju kanggo menek utawa heli-hike, lan malah dalan gedhe ing mburi Laut Artik.

YUKON EMAS
Rakit, heli-hike, ski, menek, iwak, lan mancal gunung ing tanah gedhe
Dening Sam Moulton

TINGGI BASA Luwih
Pandu Dempster ing dalan Amérika Lor sing paling sepi
Dening Sam Moulton

TENAGA ESCAPES KANGGO EPIC
Multisport mayhem ing Alaska lan poin wétan
Dening Tim Neville

Tags: Alaska, Taman Nasional Denali lan Jaga, Artikel Stack, Perjalanan

Share Karo Kanca-Kanca