28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Land Rover Land Mahal: Tulungake maneh Defender
Land Rover Land Mahal: Tulungake maneh Defender

Land Rover Land Mahal: Tulungake maneh Defender

Iki Edisi Warisan Edisi 90 minangka salah sawijining Defenders pungkasan sing muter baris sadurunge Land Rover mandheg produksi produksi SUV sing dikasihi. Saiki bakal didol ing lelang (rega wiwitan mesthine sekitar $ 50,000), sing spesifik iki dilengkapi karya cat logam Grasmere Green lan mung 2.260 mil ing mesin.

Tuku Saiki

Tags: Overland, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca