22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin boots plastik menek Gunung Whitney?
Apa aku pengin boots plastik menek Gunung Whitney?

Apa aku pengin boots plastik menek Gunung Whitney?

email Email A:Ora, boots plastik ora bakal luwih larang kanggo pendakian sing sampeyan ngarepake. Aku kudu mikir dheweke bakal akeh de rigeur kanggo pendakian Whitney ing wulan Februari. Lan nalika sepatu kulit sing abot banget bakal apik kanggo Rainier ing wulan September, sampeyan ora bakal rumangsa ngagem plastik.

Nanging, sampeyan ora butuh boot plastik ekspedisi sing larang-larang. Koflach's Degre boot ($ 255) bakal apik - - plastik plastik fleksibel lan anget dirancang kanggo hiking lan gunung umum. Cocog, ing pandelengku, kanggo lelungan musim salju lan musim panas glasier musim panas. Pandhuan AFS Asolo ($ 350), yen sampeyan bisa nemokake pasangan, bakal dadi pilihan liyane. Sampeyan bisa uga nemokake sawetara Scarpa Invernos kanthi rega cedhak saka $ 300 - - boot sing apik lagi ditindhih metu, aku percaya, amarga Scarpa nggawa sawetara model anyar. Nanging Inverno paling apik yen sampeyan ngerti sampeyan bakal munggah gunung ing salju salju. Dheweke bakal rada kaku kanggo kenaikan sing cukup garing, sanajan rocky kanggo Rainier ing pungkasan musim.

Mesthi wae, ana boots kulit sing bakal luwih becik kanggo lelungan sing sampeyan saranake. Aku kepengin banget menehi tampilan Scarpa Thermo Cerro Torre ($ 375). Iki minangka boot kulit terisolasi kanthi tlapak sing dikedhot sithik supaya luwih becik nampung crampon. Kulit, mesthine bakal entuk kepenak sing luwih dawa, lan rumangsa sikil luwih apik tinimbang plastik. Tecnica's Altitude Plus, sauntara, nggabungake bahan kulit lan sintetis kanggo boot sing anget, cepet banget luwih cepet tinimbang plastik. Utawa ing Cerro Torre utawa Altitude Plus bakal bisa mlaku-mlaku sajrone lelungan ing tanggalan.

Tags: Menek Gear, Takon Artikel Ahli, Gear Guy, Gear

Share Karo Kanca-Kanca