28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Dipunbentuk: Pertambahan Sepatu Operasi Minimalis
Dipunbentuk: Pertambahan Sepatu Operasi Minimalis

Dipunbentuk: Pertambahan Sepatu Operasi Minimalis

1960: Balance Anyar ngenalake Trackster, sing umume diakoni minangka sepatu pertama sing dirancang kanthi tliti.

Deleng Uga: Sampeyan Ora ngerti Cara Nganggo

Ing Gerakan Running Minimalis

Nggawe Ngalih

Scott Douglas nimbang pro lan kontra nggawe saklar minimalisme

Kit Mulai Minimalisme

Evolusi menyang revolusi bokong

September 1960: Abebe Bikila (digambarke) menang bela maraton Olimpiade.

1976: Brooks ngenalake Vantage, sepatu sing sepisanan nganggo midsole EVA lan "kontrol pronasi," langkah gedhe babagan sepatu mlaku kaya konvensional saiki.

1977: Jim Fixx Buku Lengkap ndhuwur New York Times dhaptar laris; Fixx nganggo lomba balapan Onitsuka Tiger ing tutup.

1993–95: India Tarahumara menangake 100 miler Leadville ing Colorado nganggo sandal gawenan tangan.

2004: Nike ngenalake Gratis minangka "alat latihan" kanggo ngiyatake sikil lan sikil ngisor, minangka pangenalan manawa umume sepatu mlaku saiki ora entuk bathi.

2009: Chris McDougall Lair kanggo Mlaku dadi laris, nggunakake gerakan minimalisme nascent menyang arus utama.

2010: Mung patang taun sawise sepedha dikenalake, Vibram FiveFingers nyedhiyakake 2 dodolan sepatu mlaku.

Januari 2010: Profesor Harvard Daniel Lieberman nerbitake riset ing Alam ndhukung ide yen sepatu mlaku konvensional ngowahi "alami" mekanika mlaku.

Mei 2010: Pintu mburi diwiwiti. Siji Hoka, sepatu sing diarani maksimalis mlaku kanthi midsole sing gedhe banget, debut.

Januari 2012: Meb Keflezighi menang percobaan maraton Olimpiade ing Skechers, salah sawijining puluhan merek utama saiki nggawe sepatu minimalis.

Maret 2012: Tumindake kelas diajukake marang Vibram kanggo pratelan sing ngapusi babagan kesehatane FiveFingers sepatu.

Desember 2012: Mantan CEO Vibram Tony Post ngluncurake garis sepatu minimalis, ToPo.

Tags: Atlet, Acara, Running, Sepatu Ngaji, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca