29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Kasedhiya ing Kirim Cruise
Kasedhiya ing Kirim Cruise

Kasedhiya ing Kirim Cruise

Sampeyan arep milih dhewe karo srengenge lan mabur, kanggo ngacak lan conga ing antarane port panggilan endah. Nanging pesenan pesenan ing liner mewah bisa dadi langkah pertama sampeyan kanggo siksa sing ora pati rame, amarga paling ora rong wong rolas wiwit taun 2003.

"Cruises pancen mung kutha cilik ing segara, kanthi potensial kanggo tumindak kejahatan kaya kutha liyane," ujare Clint Van Zandt, mantan agen FBI sing duwe pengalaman ing villains segara dhuwur. Lan amarga kapal asring didaftar ing luar negeri lan ngunjungi pirang-pirang negara, dheweke nambahi, ing wilayah ukum negara bisa nyelidiki penyelidikan. Banjur ana sawetara milyar galon banyu sing cedhak, sing bisa mbalekake awak sing nembe jero.

Bukak sisih ngisor Segara Aegean lan sampeyan bisa nemokake George Allen Smith IV, sing bulan madu ngambang saka Spanyol menyang Turki ing taun 2005 mungkasi tragedi. Sekawan dinten sawise tanggal 25 Juni 2005, pernikahane, Smith lan bojone, Jennifer loro-lorone umur rong puluhan katon kabin ing taun 9062 Royal Karibia Kapinteran Laut kanggo kapal pesiar 12 dina. Balkonié ora nyawang laut telusur, karo Spanyol, Prancis, Italia, lan Yunani.

Ing tanggal kaping 4 Juli, nalika kapal 2.500 penumpang ninggalake Mykonos, Yunani, nganti sewengi menyang Kusadasi, Turki, pasangan kasebut wis bebrayan telung wong Rusia-Amerika lan wong California. Sawise sawetara gambling lan kokkarep, grup kasebut ngarahake diskotik. Jennifer, mabuk lan dikabarake ora seneng karo wong liya, nyemprot sawise sawetara tembung kasar karo Smith, sing tetep nginep. Ora suwe sawise jam 3 esuk, dheweke bali menyang kabin, kanca anyar ing tarian, kanggo nggoleki pangantenane. Dheweke ora ana.

Mangkene kedadeyan kaya ngono. Miturut salah sawijine akun, wong papat kasebut nulungi Smith golek banget mabuk kanggo Jennifer banjur nggawa dheweke bali menyang kabin dheweke banjur lunga. Nanging pulisi California sing isih ana ing sisih ngarep ujar manawa dheweke tangi-tangi nalika jam 4 awan amarga kekerasan, bisa dadi game ngombe, ing kabin Smith. Ora suwi dheweke krungu bantahan, banjur nyawang menyang lorong kanggo ndeleng wong lanang telu. Limang sepuluh menit sabanjure, dheweke krungu teluh sing nggegirisi, mula kabeh padha tenang.

Esuke, ana bocah enom loro dek ing ngisor kabin 9062 getih sing ndeteksi getih ing kere logam. Nganti jam 9.00 pejabat wis mutusake manawa ana wong sing tiba ing kapal, kemungkinan saka balkon Smiths. Getih uga dilaporake ing kabin. Jennifer, sing wis ngenteni pirang-pirang jam kepungkur dek, ngaku ora ngerti apa sing kedadeyan.

Smith kasebut, ora wedi karo bojone sing disangka flirt, bunuh diri, kaya sing wis dikendhaleni, misale jek. Minangka kemungkinan dheweke mung ambruk, sanajan bisa uga ana asil perang sing ora disengaja. FBI wis ngresiki Jennifer tumrap tumindak salah; dheweke bisa duwe tersangka lan motif liyane kanggo nimbang. "Nanging," ujare Van Zandt, "ing kene, luwih saka setahun kepungkur ... kaset keamanan, pratelan saka saksi, bukti forensik, yen ana, kudu ngidini FBI mutusake masalah iki saiki."

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca