20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Deer Hunter Mistakenly Shoots Jogger
Deer Hunter Mistakenly Shoots Jogger

Deer Hunter Mistakenly Shoots Jogger

Pemburu rusa saka Cape Cod dipenjara sawise dinuga salah jogger kanggo menjangan lan nembak dheweke Senin sore.

Ing Cape Cod Times laporan manawa pelari 39 taun nandhang tatu buckshot ing gulu lan pundhake. Polisi nemokake dheweke sawise nampa laporan manawa ana wong sing lara saka alas ing properti banyu Barnstable. Wong saiki wis stabil. Anjingipun, sing nate ndherek jogog, ora ana gondhasi.

Pamburu kasebut, Sean Houle, 47 taun, dianakake sewengi kanthi jaminan $ 5,000. Dheweke dituduh nduwe senjata nglanggar senjata nganggo senjata sing ora sah lan ora nganggo gegaman utawa nggunakake gegaman.

Sawetara pamburu wis cilaka lan uga malah mateni jogger sawise salah sijining kidang. Ing salah sawijining kedadeyan paling awal sing dilaporake, ing taun 1992, pamburu Connecticut nembak lan mateni wong mlaku ing sadawane dalan reged cedhak reservoir sing diidini mburu. Kacilakan kasebut bisa nyebabake biaya pembunuhan.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca