29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Pemburu Tangkep Peluru Perak Kanggo Konsensus Alternatif Cuaca?
Apa Pemburu Tangkep Peluru Perak Kanggo Konsensus Alternatif Cuaca?

Apa Pemburu Tangkep Peluru Perak Kanggo Konsensus Alternatif Cuaca?

Langkah Salah: Nglumpukake ilmu paling apik lan paling anyar, jelas babagan carane lan kenapa iklim saya ganti.

Langkah Loro: Lencongake basa sing ora duwe pitunjuk lan apa wae sing ana ater-ater "eco". Langkah telu: nambah daging camo, elk lan basa babagan kebebasan, mandhiri lan njaga hak generasi bakal mburu lan iwak. Tajem.

Pamburu lan pemancing bisa uga ndherek pola migrasi, salju salju, lan level banyu luwih rapet tinimbang klompok penggemar ruangan liyane, lan lagi nyeksoni owah-owahan iklim. Ing Wyoming, salju salju sing ramping luwih dhuwur, ora bisa digayuh luwih akeh, nanging mung pamburu sing paling ditemtokake. Wong-wong sing padha nggolek banyu nuli weruh saluran banyu dadi garing lan tingkat segara mundhak.

Nanging, dibandhingake, para pendaki utawa para pemain ski utawa paddler, para pemburu ora vokal kaya nalika ngatasi perubahan iklim - utawa, ing sawetara kasus, malah ngakoni manawa ana.

Todd Tanner kaya ngene.

"Aku dadi pamburu lan angler sajrone uripku. Aku wis kerja minangka pandhuan flyfishing lan game gedhe lan aku nulis babagan mburu lan mancing 20 taun saiki - lan babagan perubahan iklim wiwit sekitar taun 2005," ujare. "Ora ana sing nerbitake babagan perubahan iklim ing tingkat nasional ing mburu lan ngempel, lan aku nyurung klompok konservasi nasional supaya bisa fokus. Banjur sawetara taun kepungkur aku krungu dheweke entuk tolak dana saka tukang golek dana. Jeksa Agung bisa ngetokake lan ing wektu sing padha, aku rumangsa gaweyan sing daklakoni ora nduweni dampak sing dikarepake. "

Asilé yaiku Konservasi Hawks, ora duwe keuntungan sing dituntun Tanner kanthi bantuan para ahli olahraga / wanita uga ilmuwan lan panulis, kalebu Rick Bass. Tanner ujar manawa pengin ngirim pesen sing nglangkungi politik.

"Yen para pemburu ngrungokake wong kaya Sean Hannity utawa Glenn Beck, dheweke bakal entuk ide yen perubahan iklim ora nyata, mula ana rencana liberal. Dheweke ora entuk perspektif sing beda," ujare. "Intine kita ora mesthi: 'pracaya kita amarga kita wong olahraga.' Wong kudu ndeleng barang-barang kanthi mripate dhewe. "

Ing wektu sing padha, Konservasi Hawks pengin nglebokake owah-owahan iklim menyang agenda politik sing isih ana. "Yen sampeyan [dadi legislatif] ing kahanan abang lan mung krungu saka sawetara konstituen, mula gampang rerumput," ujare Tanner. "Ing sisih liya, yen klompok pamburu sing gedhe mbahas wakil lan ujar, pangowahan iklim mbebayani kita, menehi hasil, kita yakin bakal luwih gampang meksa tumindak legislatif."

ANGGUN TINDAK
Ndhaptar kelompok pamburu lan ngeramake nulis kanggo Senat lan Perwakilan minangka salah sawijining perkara, nanging apa sing dikarepake Tanner bakal narik kawigaten para demonstran blonde-oranye kanggo muncul ing rali iklim? Mbok ora. Dheweke ujar manawa pendekatan beda lan swara beda dibutuhake kanggo njaluk pesen babagan demografi iki.

"Sampeyan biasane ngrungokake kelompok ijo sing ngomong babagan kudu ganti. Kita mikir manawa pesen sing salah," ujare Tanner. Konservasi Hawks ngarep-arep, ora nuntut kasunyatan manawa tanpa tumindak cepet kanggo mbendung owah-owahan iklim, pamrentah bisa meksa pangowahan sing bakal nuwuhake pangaribawa saben dinane. "Kita ora pengin pamrentah ngandhani manawa kita ora bisa nduwe kompor kayu ing omah," ujare, minangka conto.

Apus. Nanging nglestarekake cara urip Amerika bakal mbutuhake perubahan kabijakan utama, umpamane, produksi energi. Kepiye wong-wong jive kanthi pandangan dunia libertarian sing dienggo akeh para pemburu lan pemancing? "Yen sampeyan ndeleng EPA mlebu lan ujar 'kita bakal ngeculake standar anyar kanggo tanduran tenaga' ... kita katon minangka panyerepan sing ora seneng banget, nanging kita kudu nyuda CO2."

GRATIS RANKS
Konsisten karo karya Advokasi Hawks minangka obrolan sing tuwuh babagan perubahan iklim ing antarane demografi mburu lan ngeram. Entuk diary video iki saka Forum Iklim Yale:


Cacahe Pamburu uga tuwuh. Tokoh paling anyar saka Layanan Lauk lan Kewan liar A.S. 13.7 yuta pamburu wiwit taun 2011, munggah 9 persen saka taun 2006.

Minangka Ing njaba editor Grayson Schaffer nulis ing masalah Februari, Hunting's Big Comeback lagi didorong dening sawetara penganut sing ora dipercaya, kayata penulis lan Tim Ferriss lan titan media sosial Mark Zuckerberg. Nanging luwih wiyar, wong-wong sing wis dienggo olahraga gunung - ski, paddling, menek - njupuk senjata api utawa busur.

"Apik kedadeyan kanthi alam sing ora kedadeyan ing papan liya," ujare Tanner. "[Iki mburu wong anyar sing anyar] rumangsa wis ana, karo jagad saubengé. Dheweke ngurmati manawa. Mungkin lagi mangan lokal, utawa mangan organik. Lan dheweke ujar, mungkin ana ide kanggo golek panganan.

"Aku ora peduli kenapa ana wong sing milih dadi pamburu utawa angler," ujare Tanner. "Aku prihatin supaya padha ngurmati sumber kanthi sopan lan padha nuduhake karo wong liya lan ngerti manawa kita kudu dadi pramugari lanskap."

Tags: Politik, Ilmu, Alam, Olahraga, Artikel Stack, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca