20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Helikopter Luwih Ndhuwur Sejatine Siklus Siklus Luwih aman?
Apa Helikopter Luwih Ndhuwur Sejatine Siklus Siklus Luwih aman?

Apa Helikopter Luwih Ndhuwur Sejatine Siklus Siklus Luwih aman?

Dina Selasa, 19 Maret, ing taun 2019 Masehi, sawise pirang-pirang minggu nggodha manawa ana kedadeyan sing gedhe banget, Trek Bike nggegirisi jagad nalika mbukak helem sepedha anyar sing diantrekake karo sawetara jenis matrik ijo revolusi sing anyar. dadi nganti 48 kaping luwih efektif tinimbang busa umume.

Ya, ora apa-apa, "kaget" dudu tembung sing paling apik. Sajrone wektu nggodha, kabeh mung nganggep Trek arep mbukak pigura anyar sing digawe saka karbon 3D sing dicithak utawa ana, mula reaksi umume kanggo woro-woro kasebut kaya, "Oh ... oh. OH !!! " Waca, sepisanan kita kaget, mula kita kuciwa, mula kita banjur ngerti, "Ya, helem tenan luwih aman, apa ora?" Artikel ing saben outlet media langsung ngiring, saka Pinkbike menyang Forbes.

Ngilangi keberhasilan saka tuntutan Trek sekedap, ngenalake jinis helem sepeda anyar sing anyar bisa dadi keputusan bisnis sing bisa ditindakake dening perusahaan mancal wiwit wiwit sepedha motor. Sepeda anyar, nanging revolusioner bisa uga, yaiku tuku angel kanggo mbecikake kajaba ana sing salah karo sing saiki. Helem anyar, ing tangan liyane, angel banget dudu kanggo mbecikake, utamane nalika ana tekanan sosial kanggo para penunggang siklus, lan yen kanca, kulawarga, lan wong sing disenengi saiki njaluk sampeyan supaya nganyari helm Ajaib anyar sing diwaca ing Internet.

Minangka wong sing wis kritis banget kanggo fix helm helem, malah aku rumangsa ora yakin karo skeptisisme dhewe nalika adu karo kabeh tinta maya sing dikepengini supaya bisa nglancarake kebajikan ember otak anyar sing unggul. Sawise kabeh, apik banget kriyismu wis mesthi dipratelakake manawa bukti-bukti yen helm helikopter busa ora meh efektif kita nggawe dheweke dadi. Dadi, yen tuntutan Trek bener lan helem kasebut pancen luwih aman, apa tegese aku kudu mbahas kabeh filsafat safety mancal? Lan tekane helm anyar iki tegese sampeyan saiki dadi wong edan amarga ora tuku langsung?

Inggih, Trek ujar WaveCel anyar (sing diarani matrik squishy) yaiku helm "nganti 48x luwih efektif kanggo nyegah geger," keprungu. Pratelan kasebut uga diikuti asterisk, sing nuduhake ing ngisor iki:

* Asil adhedhasar AIS 2 Injury (BrIC) ing tes 6.2 m / s ing 45 ° mbandhingake EPS Helmet standar lan helem sing padha diowahi nganggo sisipan WaveCel kaya sing diterangake kanthi rinci ing Comparison of Bicycle Helmet Technologies ing Impact Oblique Realistik.

Wis, MIPS lagi mbantah pratelan Trek. MIPS tegese kanggo "Perlindhungan Impak Dhewe-arah," lan teknologi helm anyar sing panas sadurunge WaveCel teka. (Trek uga adol helm MIPS.) Miturut crita anyar ing VeloNews, MIPS nggawe pratelan ing ngisor iki:

MIPS ujar yen nempatake WaveCel liwat tes baterei dhewe lan ora bisa nyalin asil kasebut sing dituntut Bontrager kanthi wani.

Mesthi iki persis apa sing bakal dikandhakake, nanging ana persetujuan jembar babagan siji, yaiku protokol pengujian helikopter saiki ana ing papan kasebut:

Lan ing kene kita tekan masalah sing nembe MIPS: kekurangan tes pihak katelu sing konsisten. MIPS nganakake tes dhewe lan mbandhingake asil kasebut miturut tuntutan Bontrager. Bontrager nyelehake helem nganggo protokol dhewe. Loro protokol tes kasebut bisa uga ora padha. Kita mung ora ngerti endi garis MIPS lan Bontrager babagan tes lan interpretasi asil kasebut.

Nanging, mung nganggep tuntutan Trek sacara akurat lan nganggo sing paling apik bisa nyebabake kemungkinan keresakan. Apa banjur? Mesthi sampeyan kudu dadi wong bodho supaya ora nganggo helm kaya ing sembarang wektu. Nyatane, mesthine wajib kanggo nganggo helem kaya ngono, ta?

Salah. Malah WaveCel ora ngrebut safety ing nomer efek, sing muter bisa dadi luwih aman amarga luwih akeh wong numpak. Kajaba iku, sanajan ana wong sing ngupayakake helm sing 100 persen efektif kanggo nyegah kabeh ciloko sirah ora pati rugi, Amerika ora mung siyap. Pikirake: media lan agensi pemerintah kita wis nyalahake sampeyan apa wae sing kedadeyan yen sampeyan ora nganggo helm, lan mung adhedhasar para pre-WaveCel pre-WaveCel sing ora ana gunane. taun. Yen helm 100 100 persen efektif lan sampeyan ora nganggo salah sijining, sampeyan bisa uga sah kanggo njupuk sampeyan.

Yen ana apa-apa, WaveCel kudu medeni sampeyan kaya intresi sampeyan. Sejatine, statistik efektivitas helem duwe hubungan sing beda karo kepiye masarakat umum tanpa muter babagan keamanan sampeyan, lan "48x luwih efektif" bisa nyeret faktor keprihatinan langsung "ora menehi jancok." (Sanajan wis ana.)

Ora ana sing kudu dakkandhakake manawa Trek (utawa, kanthi luwih tepat WaveCel, Portland, Oregon, LLC sing duwe hubungan eksklusif karo Trek) ngembangake teknologi helem sing luwih apik yaiku kedadeyan sing ala. Muga-muga iki mung wiwitan. Minangka wektu industri mancal mandheg saka ngembangake standar kurungan ngisor sing ora nyenengake lan fokus babagan cara ningkatake mupangat safety saka desain sing tetep dhasar ora owah nganti suwe banget. Iki uga wektu kanggo perusahaan iki kanggo kolaborasi lan nambah protokol pangujian.

Nanging apa helm sing luwih apik tegese ngetung kalkulus nalika nerangake muter luwih aman kanggo kabeh wong liya. Mesthine ana alesan yen ujung-ujung ing muter balap - sing cepet-cepet, dadi pelaku risiko kompetitif - kudu nganggo helm paling aman, lan industri kasebut duwe tanggung jawab kanggo nyedhiyakake. Dene sing isih ana — yaiku blanja, komuter, wong-wong sing nunggang ing endi wae amarga ana apa sing entuk bathi?liyane. Kabeh cara iki para penunggang uga kudu ngakses helm sing luwih apik, nanging amarga helm luwih apik ora ateges dheweke kudu rumangsa meksa sing ora cocog kanggo nyandhang, kanthi cara sing padha kudu dirasakake supaya bisa nyandhang Lycra utawa upgrade luwih cepet gembong. Dadi minangka wong sing seneng ngencengi paket kasebut, aku mesthi bakal milih WaveCel kanggo dakjalukku ing ngarep, nanging aku uga rumangsa seneng metu ing omah nalika nunggang menyang toko.

Muga-muga tuntutan Trek digawe, lan muga-muga iki mung wiwitan helm motor sing luwih apik. Nanging pungkasane, ora prakara teknologi maju, luwih akeh kepala ing helm mesthi ora pati penting tinimbang ngambah sepedha motor.

Tags: Safety, Teknologi, Bike, Ilmu, Desain lan Tech, Artikel Stack, Bike Snob, Budaya

Share Karo Kanca-Kanca