22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Ngrancang karo Margarita paling apik
Ngrancang karo Margarita paling apik

Ngrancang karo Margarita paling apik

Musike, kanca, wektu nalika ngisi kaca tingal kita kanthi minuman sing ora mung sumilir, nanging bakal tetep sampeyan mati saka scurvy yen stranded ing segara.

Sayange, margarita entuk rap sing ala, lan kanthi alasan sing apik: Saiki 90 persen wektu kasebut. Lan isin banget, amarga gampang banget gawe ora enak.

Mangkene carane tumindak kanthi bener. Tindakake aturan dhasar iki, lan sampeyan bakal dadi 'rita-legendaris legendaris kanthi cepet.

1. Gunakake Lime Segar

Kaya ing woh sing asli sing dibungkus kulit ijo. Aja tuku jus jeruk kapur - seger minangka kanca, lan iku beda karo marg sing seger lan seger sing ana ing tutuk. Kajaba iku, yen sampeyan wis duwe margarita sing ngrasakake gula lan bahan kimia, mula sampeyan wis ngerti sebabe margarita sing ora nyedhot.

Sampeyan pengin nemokake jeruk sing wis mateng. (Yen padha kaya watu ijo sithik, omben-omben bakal dadi ora nguntungke lan / utawa pait.) Sadurunge tamu sampeyan teka, tiwas sepotong lan lebokake liwat tapis lan dadi wadhah, mula sampeyan siyap tumindak.

2. Bukak Cointreau

Akeh resep-resep nelpon kanggo Triple Sec utawa umum "jeruk liqueur." Umume ngomong, iki kesalahan. Liqueurs sing luwih murah iki bakal nyirami rempah-rempah saka tequila kanthi rasa manis lan asring banget sesirih kimia. Cointreau ora murah, nanging sithik sithik.

3. Tuku Tequila sing Tengen

Siji-sijine aturan sing angel lan cepet ing kene yaiku nggunakake semangat agave 100 persen. Pancen, 100 persen minangka minimum sing gundhul.

Tequila minangka omben-omben iki, lan yen sampeyan ngombe sampeyan dadi rotgut, tamu bakal ngerti lan sampeyan bakal nggawe rasa isin ing omah.

Ngandika iku, sampeyan ora perlu mbukak rak ndhuwur. Ya, margarita sing digawe karo Milagro bakal luwih rumangsa, nanging ora larang regane. Hornitas regane regane lan lumayan apik ing margarita. Aja Cuervo ing kabeh biaya.

Umumé, sampeyan pengin nggunakake tequila salaka (uga dikenal putih, utawa blanco tequila). Ora dikepengini lan menehi rasa agave sing paling ora ditandhani.

Yen sampeyan pengin barang kanthi rasa sing rada sugih sing rada lancip, sampeyan bisa nganyarke menyang reposado (tequila umur setaun), nanging kemungkinan dhuwit dihabisake. Tequila añejo (sing umur umurmu) umume luwih apik - luwih larang, lan rasa subtler isih ora bakal katon sumorot. Utawa, yen sampeyan pengin margarita smoky, tekan mescal sing layak.

4. Go Heavy ing Ekstra-Yen Sampeyan Kudu

Ana akeh cara kanggo gussy-up margarita. Apa sampeyan pengin nambah nanas, utawa stroberi, utawa mango? Sampeyan apik banget, mung tindakake aturan sing padha karo lime: Go seger utawa mulih.

Jus dheweke yen sampeyan bisa, campuran kanthi jiwit. Apa maneh karo uyah sing pas? Secara pribadi, aku nglawan, amarga aku rumangsa ngrusak saka rasa tequila sing luwih subtle (sing masuk akal amarga titik uyah asli kanggo nyamarake rega sing murah).

Ngandika, Amerika ora bisa entuk akeh, dadi yen prekara iki, goleki sodium tambahan kanthi tentrem. Sampeyan mesthi kalebu perusahaan sing apik.

Resep

Kayane ora ana loro pelor sing elit sing padha karo resep, nanging kanggo kabeh resep sing wis dak coba, aku nyandhak sing gampang banget.

• 2 onok tequila salaka

• 1 ons jus jeruk jeruk seger

• 0,75 ons Cointreau

• persagi es

• Lime jeruk minangka hiasan (opsional)

Petunjuk

Gabung karo bahan ing ndhuwur ing shaker lan wenehake goyangake sing apik. Strain menyang kaca rock. Tambahake roda jeruk minangka hiasan yen dirasakake. Sekeca.

Elinga yen ana sawetara variabel ing kene, sampeyan kudu nyetel kanthi bener. Apa jeruk lemu ora nguntungke? Sampeyan bisa uga pengin nambah sawetara sirup utawa nectar agave sing cukup manis kanggo ditambahake sethithik (nambah Cointreau bisa ngilangi profil roso).

Tequila sing sampeyan pilih ora duwe rasa? Tambahake sethithik nganti sampeyan bisa ngrasakake tengah panganan. Eksperimen karo rasio nganti sampeyan mlebu persis sing disenengi.

Ora ana sing dipasang ing watu. Nanging kanthi nangis kanthi banter, tulungana kanthi kolom seger.

Tags: Kuliner, Anggur, Pangan lan Ngombe, Artikel Stack, Budaya

Share Karo Kanca-Kanca