25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Celana ing Celana Yoga. Bocah-bocah wadon sing Sejatine Pengin Tantangan.
Celana ing Celana Yoga. Bocah-bocah wadon sing Sejatine Pengin Tantangan.

Celana ing Celana Yoga. Bocah-bocah wadon sing Sejatine Pengin Tantangan.

Jenna Johnson duwe silsilah kanggo unggul ing bisnis, kanthi B.S. ing administrasi bisnis saka Universitas Arizona lan EMBA saka Universitas Washington. Nanging semangat kanggo mendaki rock iku sing nyebabake kepala divisi alpine lan peralatan Patagonia, lan salah sawijining proponents peralatan teknik wanita paling gedhe.

"Nalika mlaku ing saindenging jagad suwene setaun [sawise kuliah], aku ngliwati Thailand lan ketemu karo salah sawijining kanca saka U saka A sing arep mangkat. Ton Sai kanggo menek, "ujare Johnson." Aku seneng banget karo adegan pendakian sing dadi komunitas sing ketat nalika mangsa 2000. "

Nalika bali menyang A.S., dheweke kepethuk karo wong lanang sing dheweke ketemu ing Thailand (sing bakal dadi bojone). Wong loro kasebut pindhah menyang van lan nyabrang ngubengi Amerika Kulon, sawise sirkuit pendak musiman saka Flagstaff, Arizona, menyang Squamish, British Columbia. Sadawane dalan, dheweke sinau carane ngrampungake pendakian ing India Creek ing Utah lan pendakian olahraga ing Rifle, Colorado. Dheweke terus-terusan diketok 5.12 rute wiwit saiki, dheweke dadi 5.12c.

Hobi kanthi cepet dadi aset ing pasar kerja. "Pancen golek pendhita inti sing nduweni pengalaman lan keterampilan kanggo ngatur bisnis produk," ujare Johnson. "Patagonia nggolek climber sing bisa juara menek ing njero uga internal kanggo uga merek lan duwe semangat kanggo mbangun produk sing luar biasa."

Johnson gabung karo tim kasebut minangka manajer garis produk kanggo alpine, banjur cepet pindhah menyang peran saiki minangka direktur unit bisnis kanggo alpine lan peralatan. Ing patang taun kepungkur, dheweke nulungi Patagonia ngembangake kinerja lan tingkat anyar kanggo wanita sing janji bisa nglengkapi cita-cita sing paling gedhe.

"Aku maca ing antarane garis-garis, ngarep-arep bisa mindhah produk liwat objektif standar industri: fungsionalitas lan fokus ing kesederhanaan kanthi biaya estetika," ujare. "Aku percaya yen fungsi bisa lan kudu ngulandara." Ringkasnya, Johnson pengin menehi tanggapan taktik sing padha yen nganggo jas sing disesuaikan - yen sampeyan langsung ngadeg luwih dhuwur lan luwih tegang lan rumangsa luwih yakin - nganggo klambi teknis.

Dheweke nemokake penerim wanita kanggo nganggo sandhangan yoga kanthi apes. "Wanita nganggo barang kasebut amarga senenge pas lan katon," ujare. "Masalahe yaiku kain sing disapu cepet karo watu, tali lan tali."

Solusi kasebut yaiku apa sing dilakoni Johnson saben dina: "Pakaryanku yaiku nganggo klambi [wanita] nganggo sandhangan teknis uga cocog karo sandhangan yoga lan njupuk paukuman kasebut," ujare. "Sawise kabeh, yen sampeyan seneng karo rupa lan kaya sing dirasakake, sampeyan bakal luwih seneng metu ing kana lan nyoba perkara anyar."


Kepiye Dadi Bisa Dirtbag

Sanajan kerja nuntut minangka direktur kanthi salah sawijining perusahaan ruangan ruangan paling gedhe ing donya, ibune loro isih bisa ngupayakake semangat kanggo menek kanthi rutin. Mangkene:

"Aja nyoba nindakake kabeh sekaligus," ujare Johnson. "Tindakake 100 persen kanggo apa wae sing sampeyan lakoni lan priksa manawa masarakat ing urip sampeyan ngormati komitmen kasebut. Yen sampeyan lagi makarya, makarya. Yen sampeyan lagi karo kulawarga, mandheg mikirake kerja lan mandhegake priksa e- layang. Lan nalika sampeyan menek, utawa nindakake apa wae sing disenengi, sampeyan biasane kudu fokus ing tugas kasebut, nanging uga, sampeyan uga bakal nggawe risiko ngrusak sampeyan. "

"Yen sampeyan katon ing mangsa ngarep, kaya trip pendak utawa apa wae, mutusake sampeyan bakal nindakake banjur mung tindakake," ujare. "Mungkasi impen karo dhaptar kabeh perkara sing kudu sampeyan lakoni sadurunge bisa mlaku, apa bocah, bocah kerja, utawa pelatihan. Sampeyan mung golek bab sing paling apik. makarya. "

Sawetara conto babagan karya Johnson:

Jaket Nano Puff Patagonia

Nano Puff pas nyedhaki awak, sing nggawe luwih menarik lan ningkatake efisiensi insulasi.

Jaket Nano-Air Patagonia

Diluncurake musim kepungkur iki, Nano-Air diarani minangka jaket insulasi teknologi sing paling apik ing Patagonia. Anget, regeng, ambegan, lan ora kudu dipotong, ora perlu dicopot nalika wiwitan mandeg aerobik.

Tags: Celebrities, Athletes, Women's, Climbing Gear, tali, Harnesses, Axes, Climbing Shoes, Alat Pendaki, Pack Climbing, Hardware, Artikel Stack, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca