29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • 5 Lathian Dave Kalama kanggo saben atlit
5 Lathian Dave Kalama kanggo saben atlit

5 Lathian Dave Kalama kanggo saben atlit

email Email

"Penting kanggo nggawe latihan sampeyan babagan sing ora sampeyan wedi," ujare Kalama. Siji cara kanggo nindakake: nggunakake lingkungane. "Yen sampeyan menyang gym, siji-dimensi. Nanging yen sampeyan menyang gunung utawa taman utawa pantai, lathiane digambar luwih saka kekarepan sampeyan. Gunakake wit, nggunakake bangku taman, nggunakake log ing lemah, nggunakake kurva, gunakake apa wae sing sampeyan entuk. Uripku kabeh wis ditarik kanthi nyenengake. "

Iki 48

Dave Kalama nalika cedhak umur pertengahan lan tetep kompetitif

Olahraga ing pantai puncak-fitness Kalama bakal ngrusak atlit rata-rata. Nanging tambahake limang latihan ing ngisor iki kaping telu seminggu lan sampeyan bakal weruh kekuwatan sing ditandhani. Nambah jumlah rep kanthi 1 nganti 2 persen nalika sampeyan tambah kuwat.

LUNGES: Nindakake 30, njupuk sepuluh langkah normal ing antarane saben set sepuluh.Kenging punapa? "Lunges mbangun kekuwatan, kekuatan, lan dhasar sing kuat." (Deleng video demonstrasi ing kene)


KLIMBERS GUNUNG: Tindakake 20 nganti 30, kanthi saben ngitung dadi siji. Wiwiti ing posisi push-up pucuk kanthi glutes ing udhara, tangan rata ing jembaré lemah, lan weteng ditarik. Banjur balung sikil sisih tengen lan kiwa maneh lan cepet-cepet, supaya sikil sampeyan bisa teka. tanganmu, tanpa ngunggahake dhuwure.Kenging punapa?"Iki bisa nggarap werni lilin," ujare Kalama. "Dheweke ngaktifake saka paha ndhuwur menyang pundhak, nyambungake kekuwatan saka awak ngisor menyang sisih ndhuwur." (Deleng video demonstrasi ing kene)


Pull-UPS: Nindakake telung set saka telu nganti enem.Kenging punapa? "Iki kanggo lengen lan pundhak, sing penting kanggo paddling, menek, rowing, lan olahraga apa wae sing mbutuhake kekuatan dhuwur." (Deleng video demonstrasi ing kene)


PUSH-UPS: Nindakake 55 (limang set 15, 10, 10, 10, lan 10), kanthi limang menit jog ing antarane.Kenging punapa? "Dheweke nyedhiyakake kekuatan bahu, inti, lan pinggul." (Deleng video demonstrasi ing kene)


BICYCLE KRUNCHES: Diwiwiti kanthi taun 50. Laring ing posisi sing lenggah, nggawa sikut kiwa menyang lutut sisih tengen, lurus sikil kiwa, banjur gantian menyang sisih liyane, nyentuh sikut sisih kiwa menyang lutut kiwa lan lurus sikil tengen. Terus gulu terus, katon langsung. Gawe nganti 450 liyane ing variasi liyane.Kenging punapa? "Ngiyatake inti, sing penting kanggo paddling lan kabeh olahraga. Umume kekuwatan sampeyan asale saka inti sampeyan. " (Deleng video demonstrasi ing kene)

Tags: Surf, latihan kekuatan lan kekuatan, Artikel Stack, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca