26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Pantai Emas Emas Perjalanan
Pantai Emas Emas Perjalanan

Pantai Emas Emas Perjalanan

GELAYAN MENDOCINO lan pantai Humboldt County yaiku gabungan gedhe saka surfing gedhe, tebing gedhe, wit gedhe, lan gunung gedhe. Semono banget, ora ana siji, cara tandatangan sing pengalaman kabeh. Nalika Kali Big ngiringan prau sing diimpi-idham ing jeroan daratan sing rame, sampeyan ora bakal pengin lelungan ing sisih lor sisih lor tanpa ngrasakake hits pesisir sing apik banget. Numpak sepedha, njupuk sepatu, njupuk kayak, njupuk sawetara mobil tanpa kemah lan nggawe wektu sing luwih dhuwur. Mangkene papat cara nyenengake aku nalika wis ngisi Kali gedhe.

Navigasi maze arch-sea cedhak Elk

SEA KAYAKING
Pasifik Pasisir mati Elk

ING GAME INI lan angin 16-knot lagi nguyang bengkak udhara sing dawane ana ing njero papan sing nggegirisi sing ana ing Pantai Greenwood State, nyabrang dalan gedhe 1 saka desa cilik Elk, 15 miles sisih kidul Mendocino. "Dheweke angel, nanging bakal apik," ujare Aaron Stauffer, manajer Force 10 Ocean Whitewater Tours, operasi kayaking adhedhasar ing Elk. Sawetara menit, kita lagi mlaku nglancar, lan sanajan aku dadi banyu asin, aku uga tegak, ngluwihi pemutus, lan ngoyak menyang bathi pesisir. Harun, pilot pilot Harun saka 24 kaki sikil saka mburi, lan kasebut minangka kunci operasi Force 10: Kanthi tandem, dheweke nggawe mesin lan ton pengalaman ing kapal superstable karo sampeyan. Sajrone padhang patang mil sisih lor menyang Cuffey's Cove lan bali, kita nembak liwat arches menyang coves sing didhelikake, nganggur ing guwa gelap, lan arfine maneh ing singa laut sing ana ing njero watu. Saklajengipun, Stauffer ngakoni manawa umume musim panas cukup tenang. "Nanging, kita mesthi bisa nemokake apa-apa sing kuat," ujare, kaya nyemplung ing salah sawijining gua sing murah banget sing ora bisa ditrapake ing turku. Force 10 mbukak wisata kayak kayak pantai wiwit Mei nganti Nopémber kanthi $ 95. Kanggo informasi luwih lengkap, nelpon 707-877-3505 utawa riko www.force10tours.com.

Mbukak Rute Coast

Tanah sing ilang: Usal Creek

FUTUS-KEDAH PENTING: Pinggiran sing paling gedhe ing saindenging negara ing negara paling pedunung ing negara kasebut ditinggalake dhewe kanggo 80 mil liar wiwit udakara 50 mil sisih lor Mendocino. Ing taun 1920an, para pembangun California Highway 1 dicemplungake karo gunung pesisir sing apik tenan. Wong-wong mau ngirim dalan gedhe ing bukit kanggo nggabungake karo A.S. 101 lan kiwa ing Pantai Lost. Dalan dalan luwih akeh pengunjung ing sisih lor lan kidul, lan mung siji dalan sing ditrapake sebagian, Jalan Briceland, nyentuh titik tengah. Yen ora, siji-sijine cara kanggo ndeleng ing sangisoring kekuwatan sampeyan dhewe - umume, liwat landasan Lost Coast Trail.
Aku nyedhaki Basisir sing ilang saka sisih kidul kanthi mateni dalan gedhe 1 ing dalan mil 90.80 menyang Usal Road (County Road 431), dalan rereget sempit sing ngambah enem mil menyang Usal Camp, perkemahan primitif ing sisih kidul kidul 7.367-acre Taman Negara Sinkyone Wilderness ($ 7 saben wengi, nggawa utawa nyaring banyu sampeyan dhewe). Aku nyiyapake kem ing pasir wedhi sawetara atus meter saka surfing nabrak lan mbesuk esuk mengko kanggo ndharat luwih saka Lost Coast Trail minangka sikilku ngidini ing sawijining dina. Dalan munggah 500 kaki ing sadhuwure Usal lan banjur metu saka grojobono redwood lan hutan geni, munggah lan mudhun canyon sing pesisir sing diubengi dening lepen, muncul kanggo nggambarake pemandangan Lost Coast sing samesthine, samodra kapurung, tumpukan laut, tumpukan segara, lan tebing gunung saka bluffs meadowy. Saben minangka taman ijo oats liar, California poppies, lupines grumbulan biru, rubah sarung tangan, brambles blackberry, lan rimba ungu liar. Ing wektu aku mundur menyang kemah tilas ing Little Jackass Creek, titik ganti dina, aku entuk lan ilang luwih saka 4.000 kaki ing 7.5 mil. Dalan kasebut terus ngalor ngidul 42,5 mil, sing apik banget sajrone sepuluh dina. Kanggo informasi luwih lengkap, nelpon Sinkyone Wilderness State Park ing 707-986-7711 utawa BLM ing 707-986-5400.

Mountain Biking Hotel Gulch Road

SINCE THE TRAIL COAST TRAIL ora kompatibel karo rong roda, penunggang gunung bakal pengin pindhah menyang Hotel Gulch Road, rute sing luwih dhuwur, sajajar udakara setengah mil. Iki bakal ngirim sawetara vistas sing padha, sanajan jalur iki ana ing alas sing jero. Iki nderek dalan pembalakan lawas sing ora ana ing Camp Usal nganti 1,500 kaki sadurunge mudhun menyang Anderson Creek. Pira-pakan mudhun lan longsoran mbutuhake kenaikan sepeda, nanging kabeh gampang dienggo yen sampeyan duwe gear lan gumption. Kira-kira mil mudhun saka puncak pertama, ing ngendi sampeyan bakal panas ora kira-kira kepiye dina, banyu curug 30 kaki tumuju kolam renang cethek. Sawise aku adhem ing kana, aku nuli ndherek jembatan sing nyembur menyang alur redwood wutah tua-tuwa, nempel ing situs pembalakan Wheeler, 12 mil saka dalan. Iki minangka papan sing apik kanggo mundur, amarga sampeyan kudu ngeculake telung pendak dawa sadurunge keturunan mbesuk bali menyang kemah. Kanggo informasi luwih lengkap, nelpon Sinkyone Wilderness State Park ing 707-986-7711.

Puncak King Peak

KANGGO KANGGO RANGE saka kutha clifftop cilik saka Shelter Cove ing tengah-tengah Coast Lost, udakara 20 mil sisih lor Usal nalika mabur, lan sampeyan ngerti kenapa Lebuh Raya 1 nyuda pemikiran kanggo nerusake kene. Jembatan jagung mundhak 2,000 kaki ing sisih lor ing sadhuwure mil ing mil pertama. Ndhuwur kabeh kabeh yaiku King Peak 4,087 kaki. Ing wengi pendak King King saya pindhah menyang Shelter Cove, aku nemokake ruangan kanthi tampilan pilothouse ing Pantai Coast sing ilang. Tapak pilihan sing dakpilih yaiku Saddle Mountain, sisih lor ngalok 10,5-mil ing rereget saka Shelter Cove Road. Umume saka King Crest Trail sing jaraké 5,5 mil ilang saka alas kayu, madrona, lan fir ing Douglas. Isih, sawise ngeculake 700 kaki, nderek ridgeline kanthi minggah 2,300 kaki mundhak lan dadi puncak ing puncak kasebut vista grande. Sawise push tajem sing pungkasan menyang sisih ndhuwur aku bisa ndeleng kanthi jelas menyang Trinity Alps sing salju, 90 mil ing sisih lor-wetan, Punta Gorda; sepuluh mil ing sisih lor-kulon; lan Point Arena, 100 miles ing sisih kidul. Sing ora dakdeleng yaiku jiwa liyane. Aku nggawe trip-trip sajrone limang jam. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi BLM ing 707-986-5400. Gangguan ing Shelter Cove Motor Inn diwiwiti $ 85 saben wengi; nelpon 888-570-9676.

Tags: California, Hiking lan Backpacking, Mountain Biking, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca