28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Kasedhiya ing wilayah Alaska Barren dhasar
Kasedhiya ing wilayah Alaska Barren dhasar

Kasedhiya ing wilayah Alaska Barren dhasar

Rob Kehrer yuswa 44 taun, nanging wis kaping 10 saingan karo apa sing nganggep tantangan gurun sing paling angel ing jagad iki. Setu Sabtu, sajrone Klasik Gunung Gurun Pegunungan 2014 Kehrer tilar donya nalika nyoba nggawe paket ing sebrang Kali Tana ing Wrangell-St. Taman Nasional Elias lan njaga. Dheweke minangka salah sawijine fatnitas pertama.

Tantangan kasebut kalebu navigasi luwih saka 100 mil liwat sawetara wilayah paling liar ing Alaska, lan ora ana rute - segelintir sing bisa nimbang saingan uga kudu golek cara paling apik menyang garis rampung nalika nglawan unsur. A kirim ing Laporan Klasik, blog kanggo acara kasebut, ngutip pemenang balapan sadurunge lan Veteran Vietnam sing ujar, "Stresi lan intensitas Grey Klasik minangka cedhak karo sipil bisa ngalami pertempuran nyata."

Kehrer ana ing antarane lima peserta sing ngrampungake Klasik 2013. Tantangan taun iki melu kursus sing padha (ganti saben telung taun). Kehrer mutusake nggunakake Kali Tana minangka cara kanggo nyegah vegetasi sing ora bisa ditelusuri dheweke bisa ditemokake ing taun sadurunge. Koordinator sukarelawan Luc Mehl ujar manawa, paket paket inflatable Kehrer dicemplungake ing eddy sing kuat nalika nyedhaki giliran ing kali. Persis carane Kehrer seda isih durung jelas; layoné ditemokake ing bar kerikatan dina Minggu.

Pejah Kehrer muncul minangka jotosan liyane kanggo sawetara wong sing bisa ngupayakake tantangan Kuwarasan klasik - Warta Dispatch Alaska nilai, ora ana sing bakal ngarep-arep matine wong balapan pisanan yaiku wong sing ngalami kaya Kehrer. Nyatane, taun kepungkur, nalika ndeleng kanca-kanca pesaing Steve Duby nyemplung rakit lan ilang ing Tasnuna Kali, Kehrer nggambar rakit kasebut ing garis kerikil sing katon. Duby, sing arep nilar tantangan kasebut amarga rakit sing ilang, banjur dadi finisher pertama sing paling apik kanggo bantuan saka Kehrer. "Kabeh wong sing njlentrehake dheweke mbahas babagan gedhene," ujare Mehl. "Dheweke pancen nggondheli semangat Alaska."

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca