26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Invoice Perlindhungan nambah Komponen Taman Nasional
Invoice Perlindhungan nambah Komponen Taman Nasional

Invoice Perlindhungan nambah Komponen Taman Nasional

Ekspansi paling gedhe saka Sistem Taman Nasional ing meh 40 taun, disetujoni dening Senat ing dina Jumuah minangka bagean saka tagihan sing nyedhiyakake pendanaan militer kanggo 2015, Laporan CNN. Dewan disetujoni tagihan kasebut ing wulan iki lan Presiden Obama samesthine bakal mlebu dadi ukum.

Sawetara sorotan saka ekspansi kasebut kalebu Taman Sejarah Nasional sing dumadi saka situs ing New Mexico, Tennessee, lan Washington sing ana hubungane karo pambentukan Bom Atom. Kajaba iku, tagihan kasebut nyipta Taman Nasional Nasional sing kalebu situs ing Delaware, kalebu Tugu Nasional Nasional Negara sing saiki. Kabeh, 120.000 hektar bakal ditambahake ing kontrol National Park Service. RUU uga netepake 245,000 hektar wilayah ara-ara samun.

Sawetara konservatif ing Senat mbantah kanggo nambahi ekspansi Parks Nasional. Tom Coburn, Republik Oklahoma, nyebutake ekspansi kasebut minangka "ide sing ngganggu," lan Ted Cruz, Republik Texas, diarani "nemen." Nanging langkah kasebut ngliwati Senat kanthi gampang, kanthi dhukungan bipartisan.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca