28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • DeChristopher Allure Akhir-akhir iki ing Denver
DeChristopher Allure Akhir-akhir iki ing Denver

DeChristopher Allure Akhir-akhir iki ing Denver

Pengacara kanggo aktivis lingkungan Tim DeChristopher muncul ing pengadilan federal ing Denver, Kamis kanggo mréntah ukara penjara rong taun amarga ngganggu lelang lenga minyak lease federal 2008. Ing wulan Juli, hakim federal mrentahake DeChristopher ngladeni rong taun penjara lan nolak bantahan dheweke yen tumindak kasebut pancen ora paten karo sipil. DeChristopher ora dibebasake saka pakunjaran ing California kanggo rawuh ing pangrungon, sanajan dheweke ngarepake ditransfer menyang fasilitas Littleton, Colorado mengko wulan iki bisa nyedhaki kulawargane.

Waca liyane ing The Washington Post

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca