20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Dave Wiens Best Meal
Dave Wiens Best Meal

Dave Wiens Best Meal

email Email

KANGGO BASA Juara Tour de France mutusake muncul, Gunnison, Dave Wiens ing Colorado, yaiku wong sing ngalahake ing Leadville 100 sasi iki. Mantan pro umur 45 taun wis menang balapan sepedha gunung-sepeda tinggi 100 mil kaping - pungkasan taun kaping pindho mung kanggo Lance Armstrong, sing dheweke cetak taun 2008. Iki minangka salah sawijining resep Wiens sing disuda kanggo bahan bakar berprestasi sajrone minggu latihan 15-17-jam. Nanging kudu diwartakake: "Aku ora masalah ora ngombe Trippel New Belgia utawa Shiner Bock kanthi jajanan kaya ngono," ujare, "utamane sawise latihan latihan keras."

Salmon Ireng Ireng karo Kentang lan Bayam Bayam

WONG: 30 MINIT

1. Panaskan lapisan minyak zaitun sing tipis ing jero kawat tuang wesi kanthi api panas Tumis disigar bawang kuning, parut kentang (kulit lan kabeh), sakepel disigar lonceng abang, kuning, lan ijo, lan telu nganti limang cengkeh ulig papak. Tumis nganti sacoro apik, diaduk nganti-ora. Copot lan tetep anget.

2. Kangge, gawe salad. Gabungan bayem bayem karo disigar tomat, bawang merah, beets,alpukat, jagung, wortel- apa wae sing ngapusi. Tolak nganggo minyak zaitun lan musim kanthi uyah lan lada.

3. Gesang wolung ons pangisi salmon nganggo minyak zaitun lan disiram Cajun bumbu, kaya Tony Chachere (tonychachere.com). Gawe panas dadi dhuwur.

4. Nambah driji minyak zaitun lan telusur iwak, sisih kulit, sakcuwene rong nganti telung menit, banjur gulungake banjur telusuran ana papat nganti lima. Kulit kasebut bakal langsung wae. Musim karo uyah lan lada lan flip sepisan maneh. Aja overcook.

Tags: Nutrisi, Artikel Stack, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca