22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Ngatur DSLR kanggo Paket Lensa $ 200 Iki
Ngatur DSLR kanggo Paket Lensa $ 200 Iki

Ngatur DSLR kanggo Paket Lensa $ 200 Iki

Nggawe kamera Canon 5D Mark III menyang backcountry ora ana sing dakkarepake. Bubar, aku nemokake yen aku mung tinggalake ing omah lan milih njupuk gambar telpon tinimbang. Mesthi wae, kualitas foto ora apik - utawa paling ora nganti aku njupuk OlloClip Kit Filmer ($ 200) wulan kepungkur.

Kit kasebut, sing dilengkapi kanthi protèktif Inac kompresi cetakan cilik lan bobote ing siji kilogram, nampilake papat pilihan lensa: iwak, lebar, telephoto 2x, lan sudhut ultra. Uga kalebu lengen pivot 225 derajat, sing mbantu nembak luwih cepet lan nembak cairan. Sanajan sawetara kekurangan, kanthi cepet ngganti carane aku njupuk nganggo telpon lan upgrade foto sing diasilake kanthi dramatis.

Panganggone

Kasus 6-inci 9-ukuran ukuran teks cilik - luwih kompak tinimbang persiyapan DSLR tradisional, saengga pas ing tas ransel utawa tas panjat. Ing njaba cangkang njaba lan busa internal minangka super proteksi.

Kanggo papat lensa, dheweke sworo nganggo lensa kamera iPhone lan bisa diaktifake sawetara detik. Mung gripe: ora cocog karo kasus telpon standar.

Pilihan Lensa

Bjk3_ptAbuT

Aku njupuk kabeh foto ing kirim Instagram iki nganggo Filmer's Kit. Fishheye minangka pilihan sing nyenengake, sanajan ana sing cedhak, mula aku pas karo butuheane kabeh. Aku nggunakake lensa ultra-sudhut kanggo mbantu njupuk pemandangan-kamping kabeh, karo murid, Charlie, lan nembak kanca.

Kekurangan paling gedhe karo lensa standar iPhone yaiku sempit banget kanggo njupuk nembak lanskap sing apik. Loro-lorone ing lensa sudhut lan sudhut, sampeyan bakal entuk akeh sekitar. Aku ora bakal nemokake akeh pilihan ing telephoto, amarga aku angel golek foto sing ora surem tanpa tripod.

Kompromi

Oke, aku ngaku: sanajan bisa nambah foto, kit iki ora bisa ngganti kualitas gambar lan fitur kamera DSLR. Lensa iki mung ora duwe kekuwatan kaca kanggo nggawe foto warna-warna, tanpa grained lan ora bakal ngidini sampeyan fokus fokus utawa cahya. Yen sampeyan kepengin dadi bintang Instagram, mula investasi ing kamera nyata.

Rega

Ing $ 200, Filmer's Kit akeh dhuwit kanggo nganyarke upgrade telpon, nanging uga kurang saka lensa kamera anyar. Yen sampeyan serius babagan ningkatake fotografi, nanging sampeyan ora pengin setuju karo DSLR, sampeyan mesthi bakal ngajeni kualitas lan versatility kit iki.

Tuku Saiki

Tags: Aksesoris Kamera, Kamera, Telpon Cell, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca