29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin rong fitur rolas macem-macem fitur ing multitool?
Apa aku pengin rong fitur rolas macem-macem fitur ing multitool?

Apa aku pengin rong fitur rolas macem-macem fitur ing multitool?

email Email A:Minangka bab sing paling apik. Aku mung bali saka Salt Lake City lan gearstest Retail Outdoor, lan ing kana kaya kabeh papan ing telung atus sing dakwenehi ana sawetara multitool. Sapa ing donya, sing tuku kabeh iki? Aku rumangsa wis dadi hadiah standar kanggo wong-wong sing tuku ulang tahun utawa hadiah Natal kanggo sedulur luar negeri ("Oh, keponakan Dougie seneng banget," Aku ora duwe salah siji saka 56 alat iki! ").

Jus Kulit C2


Sawise kabeh, tenan hard kanggo nambah babagan kayata Victorinox Camper ($ 25; www.victorinox.com), bisa uga piso gaya Tentara Swiss klasik. Blade, saw, awl, loro obeng, bisa opener, opener anggur (penting banget!), Kabeh ana ing paket kompak. Lan ora abot banget. Dadi iki, alat backpacking default bedrock sandi.

Kanthi guwa siji: Piranti gaya Knife kayata Camper ora duwe fungsi plier, banget migunani. Ana siji pilihan sing gampang kanggo ngilangi ngilangi cilik iki: Cukup nempelake pasangan cilik jarum jarum menyang bungkus bareng karo Camper sampeyan, lan ora nambah bobote sing luwih gedhe lan fungsi liyane. Yen ora, aku dadi partial kanggo piranti kayata Jus C2 sing cukup anyar (Kulit $ 47; www.leatherman.com). Nduwe gawang aluminium dadi ora abot banget - 4.3 ons. Lan mung babagan apa wae sing sampeyan butuhake: piso, tang, kawat pemotong, pembuka anggur, bisa opener, obeng. Nanging, yen sampeyan butuh luwih akeh, Schrade ST1N ($ 50; www.schradeknives.com) nambah pliers, remover pancing iwak, file, lan sakumpulan liyane - 21 fungsi ing kabeh. Heavier saka Jus amarga pambentukan baja-baja kabeh, nanging uga tahan lama. Alat sing apik yen sampeyan pengin nutupi dhasar. Aku dhewe, rumangsa Camper utawa Jus luwih akeh ora nyukupi.

Pisanan lading dideleng ing Ing njabas 2004 Pandhuan Panuku.

Tags: Knives, Takon Artikel Ahli, Gear Guy, Gear

Share Karo Kanca-Kanca