29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin kemah "ekspedisi"?
Apa aku pengin kemah "ekspedisi"?

Apa aku pengin kemah "ekspedisi"?

email Email A:Inggih, mung nelpon trip minangka "ekspedisi" ora ateges butuh semah. Kanthi teknis, kemah "ekspedisi" minangka kémah gunung tugas sing abot banget kanggo digunakake nalika minggat Everest utawa nyabrang Kutub Kidul kanthi rame.

Kanggo akeh angin lan udan --- lan kewan omo, aku ngarepake - apa sing bakal ditindakake luwih becik kanggo sampeyan, yaiku kémah telung musim sing apik. Iki kira-kira 90 persen minangka kuwat saka jinis ekspedisi (dheweke ora bakal njupuk salju sing salju) - nanging yen dadi masalah, tenda dadi paling ora kuwatir). Ventilasi ekstra bakal ditrima sajrone wulan panas, nalika udan tetep. Sampeyan ora ujar pira wong sing bakal ana ing saben tenda, nanging aku bakal menehi saran supaya modhél telung wong sanajan mung kanggo wong loro, amarga bobote ora kakehan faktor lan ruangan tambahan bakal dihargai. . Kémah kabeh tujuan sing apik banget kanthi rega sing pantes yaiku MSR (biyen Walrus) Fusion Convertible 3. Iki minangka tarub sing ramping, dhuwur, lan ventilasi kanthi vestibule sing didhukung pancing kanggo ruangan panyimpenan gear apik. Lan kuwat banget. Regane udakara $ 350, bobote udakara wolung kilogram.

Aku uga seneng karo Sierra Designs 'Comet CD, desain kaping tiga klasik kanggo $ 369. Salah sawijining prabédan lan Fusion 3 yaiku kémah MSR ana ing sisih ndhuwur tenda, dene Comet ana ing sisih ndhuwur. Aku luwih seneng milih desain lawang, nanging Komet kaya kémah apik sing dak pasangake.

Pungkasane, Marmot's Hoot ($ 399) minangka desain sing larang, telung wong sing bisa uga luwih angel tinimbang desain MSR utawa SD. Loro vestibule, kanggo akeh panyimpenan, lan aku mesthi mikir, Marmot nambah akeh sentuhan sing apik, kayata kantong gawai sing dirancang banget ing njero kemah, lan puteran dasi-dungan sing super kuat.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca