20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sampeyan ngerti rak motor tanpa rokok menyang slot jero SUV?
Apa sampeyan ngerti rak motor tanpa rokok menyang slot jero SUV?

Apa sampeyan ngerti rak motor tanpa rokok menyang slot jero SUV?

email Email A:Ana sawetara cara kanggo pindhah menyang kene. Perusahaan sing diarani Save-A-Load (www.saveaload.com) nggawe bar komprèsi gunung sing pas ing antarane tembok area kargo SUV. Banjur, sampeyan bisa masang dipasang ing garpu ngarep ing garis kasebut. Bar kasebut dhewe mung diarani Bicycle Carrier lan adol udakara $ 30. Pamindhahan bike iku $ 25 saben. Graber nggawe barang sing diarani Kool Rack, sing meh padha lan adol sekitar udakara $ 160, kanthi kalebu loro motor dipasang (www.graberproducts.com).

Gunung Bike XPORT


Nanging, ana cara sing luwih gampang lan murah kanggo ngrampungake iki. Akeh pengendara motor sing duwe SUV nggawe rak dhewe. Sampeyan bisa tuku loro utawa telung gunung ngarep-kayata, kayata Gunung Yakima Blockhead garpu ($ 20; www.yakima.com) utawa Gunung XPcent Universal Bike ($ 20, sanajan asring didol $ 10; www.performancebike.com). Banjur ngethok kayu rong puluh enem kanggo cocog karo lantai kargo SUV sampeyan. Skru dipasang ing garpu menyang kayu, lan sampeyan wis disetel kabeh. Bike bakal njagong apik lan stabil kanthi persiyapan kasebut.

Aku nggunakake barang sing meh padha ing Mitsubishi Montero pirang-pirang taun, lan saiki nduwe kredeg telung sepeda ing omah sing ana ing mburi Ford F250 lawas. Aku nggunakake rattle menyang gunung sepedaan gunung. Outlay total sampeyan bisa uga sekitar $ 60.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca