26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sampeyan ngerti kamera sandhal?
Apa sampeyan ngerti kamera sandhal?

Apa sampeyan ngerti kamera sandhal?

email Email A:Mesthi bener yen kamera digital luwih akeh bagean sing luwih murah tinimbang kamera berbasis film - lan utamane, ora ana lawang ngisor sing nular nalika film kasebut, bareng swarga ngerti apa jenis grit lan pasir kanggo nggambar film utawa genggaman. Dadi umume kamera digital ANYE bakal luwih tahan karo wedhi tinimbang sing diasilake film.

Aqua-410


Kamera digital saiki - teknologi fotografik geografis ing koleksi kamera film klasik sing dikasihi — yaiku Canon S410 PowerShot (rega werna $ 290, www.canonusa.com), yaiku kamera papat megapiksel sing apik kanthi zoom 3x lan antarmuka sing gampang digunakake. Sithik banget krenjang sing bisa digunakake ing wedhi, lan nalika ora bakal nggulung ing wedhi garing, aku mesthi ora bakal ragu-ragu ing pantai. Nyatane, aku saben-saben nindakake, nalika mlaku-mlaku beaksara.

Nanging umume, sanajan kamera kayata S410 tahan wedhi, dudu teknis kanthi teknis. Lan aku ragu apa-apa, sanajan Olympus Stylus MP 500 (rega rega $ 340, www.olympusamerica.com), kamera sing ditagih minangka "tahan cuaca." Nanging, tag kasebut tegese dibangun karo segel khusus kanggo njaga banyu lan muga-muga bisa ngrusak lebu liyane, dadi pilihan sing apik kanggo panggunaan atos.

Nanging ana solusi sing luwih gampang. Tuku kamera apa sing sampeyan pengin, banjur ngenteni $ 30 liyane lan entuk Aquapac Aqua-410 (www.aquapac.net). Kasus anti banyu sing fleksibel sing bakal paling akeh kamera digital cilik, lan kanthi efektif nglindhungi saka bledug lan wedhi uga tumpukan ing omben. Bab sing apik banget, lan aksesoris sing penting kanggo sapa wae sing kamera bisa uga cilaka.

Luwih akeh kamera maneh ing Ing njabas 2004 Pandhuan Panuku.

Tags: Kamera Digital, Takon Artikel Ahli, Gear

Share Karo Kanca-Kanca