22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin motor motor hardcore kanggo nyerang trailer bayi?
Apa aku pengin motor motor hardcore kanggo nyerang trailer bayi?

Apa aku pengin motor motor hardcore kanggo nyerang trailer bayi?

email Email A:Nah, yen sampeyan arep narik trailer kasebut nganggo mancal, mula sampeyan ora pengin mancal gunung. Alasan? Siji-sijine, kabeh gunung gunung ing dina iki nundha penundaan ngarep, paling akeh kanthi dobel, lan bobot tambahan sampeyan ora apik ing dalan. Loro, ban, knobby (sanajan bisa diganti) nambah bobot lan gesekan kakehan. Katelu, posisi tangan sing terbatas lan lenggah sepedha gunung bisa nyuda rasa nyaman lan nambah tunggangan luwih dawa.

T800


Sejatine, kabeh padha karo basikal hibrida kayata Trek SU200 ($ 490; www.trekbike.com), sing sejatine minangka basikal gunung kanthi nada, tanpa penundaan nanging bunder kaku gunung lan 26- ban inci. Pancen arep ngrampungake jinis apa sing sampeyan lakoni. Nunggang cekak ing sekitar lingkungane, mungkin 30 menit pop? Yen mangkono, banjur Trek, utawa kaya ngono, mesthine.

Nanging aku luwih seneng ndelok mancal motor, sepeda gaya kanthi dalan lan tonggone alus lan bingkai. Cannondale's T800 minangka pilihan sing apik banget ing kene - pigura aluminium sing entheng, garansi akeh gear, nyaman (nanging aerodinamik) posisi, gampang dicocogake menyang treler towing utawa tugas liyane. Ing $ 1,200, rega bisa uga dadi masalah (www.cannondale.com), dadi alternatif sing luwih murah lan murah yaiku REI's Novara Randonee ($ 949; www.rei.com).

Yen bisa, coba njupuk sawetara bikes iki kanggo prau test. Sampeyan bakal entuk pangerten babagan apa sing dirasakake ing dalan, lan apa sing sampeyan kepenak. Sing utama yaiku seneng karo apa sing sampeyan tuku, lan seneng-seneng nalika numpak.

Kanggo katalog luwih saka rigs dalan paling dhuwur, priksa Outside Online Pandhuan Tuku Bike Dalan.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca