22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Diana Nyad Swim Dadi Puteran Teater
Diana Nyad Swim Dadi Puteran Teater

Diana Nyad Swim Dadi Puteran Teater

Pameran wong wadon Marathon Diana Nyad, siji wanita, Terusake! Kisah Diana Nyad, babagan dheweke 2013 nglangi saka Cuba menyang Florida, dibukak Kamis ing Key West.

Lakon kasebut nggambarake udakara 111 mil, sepisanan nglangi ing Florida Selat, ing pundi dheweke ngalami kekeselen, hiu, lan jeli ala sing ora enak banget. Feat njupuk suwene 53 jam kanthi pitulung tim dhukungan ing prau.

"Sampeyan ora bakal entuk drama sing luwih apik tinimbang iku - crita 35 taun, wong 64 taun ngoyak impen sing durung ana wong liya," Nyad kandhane karo CBS Miami.

Nyad nulis lan nindakake ing Onoh, lan nyritakake crita prestasi dheweke kanthi humor lan sregep. Iki nampilake efek audio lan visual kanggo njupuk maneh renang: Jellyfish sting dheweke, lan dheweke nyanyi bebarengan ing dhaptar lagu dheweke lan nggambarake kenangan bocah. Dheweke malah nglangi ing njaba.

Nyad gagal kaping telu kanggo ngrampungake nglangi - ing taun 1978, 2011, lan 2012 - amarga lara Pundhak, serangan asma, lan penyakit jeli. Lakon kasebut, sebagian, babagan ketahanan dheweke. "Apa sampeyan kalebu kanker, utawa bocah cacat sing ditimbulake, pancen angel banget, yen sampeyan pengin ngliwati, sampeyan bakal nemokake cara kanggo ngliwati - lan aku rumangsa pesen tenan. saka play iki, "dheweke ngandika.

Josh Ravetch, co-nitahake Star Wars aktris Carrie Fisher muter hit Ngombe ombenan, ngarahake lan adaptasi produksi kasebut. Pagelaran bakal terus nganti Minggu, 22 Pebruari.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca