20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Tundha ing Tali Rope
Tundha ing Tali Rope

Tundha ing Tali Rope

Pungkasan Februari, juru main film 29 taun Devin Graham direkrut 12 kanca lan tumuju menyang Corona Arch kanthi sikil 105 kaki ing njaba Moab, Utah. Dheweke nempatake dowo tali pendaki kanthi fitur pasir lan wiwit ngayunne ing bukaan nalika damel film Graham. Asil cuplikan, "Swing Tali Paling gedhé ing Donya," wis entuk 20 yuta tontonan ing YouTube ing taun kepungkur lan nggawe legenda luwih akeh swingers menyang lokasi kasebut. Nomer kunjungan ora kasedhiya, nanging miturut Kim Christy, wakil direktur Utah School lan Institusi Trust Lands Institusi, sing ngawasi Corona Arch, ora ana "pitakonan" manawa video kasebut ningkatake popularitas swinging saka Corona. Banjur, Kyle Lee sing lagi umur 22 taun mati nalika nggunakake tali sing dawa banget.

Kepiye pelompat tali njaluk udhara gedhe.

Iki dudu olahraga olahraga kaping pisanan. Ing pertengahan abad nin, Dan Osman mbantu pelopor versi tali sing diarani tali sing mlumpat, sing ana wong sing ngalami kejatuhan gratis - kaya jumper BASE - thanks kanggo persiyapan tali rigging sing unik. Osman tilar donya nalika taun 1998 nalika tali kasebut nembak nalika mlumpat ing sikil Taman Nasional Yosemite ing California. Nanging saiki, olahraga tali wis mari kanggo konsumsi YouTube. Ing rong taun kepungkur, sawetara kru ing Rusia lan Ukraina malah nawakake lompatan komersial. Ing wulan Juli 2011, jumper ing Oregon Smith Rocks nyemplungake tali tali, nyebabake loro pendaki tundhung 85 kaki, ngrusak salah sawijining. Senadyan kedadeyan kasebut, ora mungkin negara manajer tanah utawa federal bakal nglarang larangan. "Ora ana cara praktis sing bisa nyingkirake masyarakat umum saka lahan gedhe," ujare Christy, "lan ora ana cara kanggo ngetrapake larangan." Ana uga ora ana alesan kanggo nyana bebaya sing ana ing gandhengane. Sawise matine Stok, mung 24 jam kanggo "Swing Rope Swing Paling gedhe" kanggo rak rong yuta tontonan maneh.

Tags: Alam, Olahraga Aerial, Artikel Stack, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca