29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Wektu Nedha bengi
Wektu Nedha bengi

Wektu Nedha bengi

email Email

Ing Cookbook Bobot Bobot: Lean, Resep Cahya kanggo Atlet ($ 25, VeloPress), pelatih sing mlaku lan Ing njaba kontributor Matt Fitzgerald bali menyang pendekatan sing efektif lan efektif kanggo nutrisi kinerja. Wektu iki, dheweke lan coauthor Georgie wedi wedi menehi saran lan menehi resep luwih saka 90 resep sing gampang digawe. Iki rekomendasi kanggo wektu mangan sampeyan:

Mangan karboh awal lan pungkasan protein. Esuk-esuk, toko glikogen sampeyan entek. Obat karbohidrat sing apik bakal mbantu sampeyan miwiti mlumpat. Ing wayah wengi, awak ganti dadi mode ndandani lan mbutuhake protein supaya pulih kanthi bener.

Mangan ing jadwal sing konsisten. Pasinaon nuduhake manawa wong sing mangan ora salah, sanajan nganggo kalori sing padha, bisa nglumpukake lemak awak liyane.

Mangan paling ora rong jam sadurunge olahraga. Iki ngidini awak akeh kesempatan kanggo dicerna lan ngisi minyak.

Mangan langsung sawise latihan. Carbs mulihake glikogen, lan protein mimpin otot maneh. Saenipun, sampeyan kudu lungguh ing dhaharan sajrone 30 menit latihan.

Tags: Nutrisi, Kesejahteraan, Artikel Stack, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca