26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Courting ing Bisnis Udhara Open, Minangka Informasi kanthi cara 4 pasangan Girang
Courting ing Bisnis Udhara Open, Minangka Informasi kanthi cara 4 pasangan Girang

Courting ing Bisnis Udhara Open, Minangka Informasi kanthi cara 4 pasangan Girang

Ngomong apa sing sampeyan kepenak babagan kesenengan urip siji utawa kabecikan saka monogamy — kita yakin manawa umume kita nuduhake rasa penasaran ing jagad trotting, van-live, gunung-gunung sing ngisi feed Instagram lan wis dikenal sih-rahman kaca Ing njaba saben asring.Loro-lorone loro saka duos kekuwatan kasebut sukses banget ing industri ruangan (lan ya, akeh sing misuwur ing Instagram), mula kita kepingin weruh manawa urip pacar padha beda karo sing beda. Apa metinealine luwih dhuwur? (Ya!) Apa perane minangka atlit sing disponsori utawa bintang media-media bisa uga ana hubungane? (Iki rumit.) Sing disinaoni: pacaran ora luwih rumit nalika sampeyan profesional profesional petualangan sing sukses. Nanging bisa dadi neraka sing luwih menarik.

Emily Harrington lan Adrian Ballinger

Umur: 29 lan 39
Lokasi: Lembah Squaw, California

Kasedhiyan kapercayan-pasangan: Dheweke yaiku spiker umum lan pendaki profesional kanggo The North Face, Petzl, lan La Sportiva. Dheweke minangka pedoman IFMGA sing misuwur lan ngedegake Ekspedisi Alpenglow.

Kepiye ketemu: Ing Camp 2 ing Gunung Everest ing musim semi taun 2012. "Aku nggawa Conrad Anker espresso, ndeleng Emily ing tarub hang tim, lan menehi dheweke nembak pisanan," ujare Ballinger. Suwene mbuwang wulan ngenalake saben liyane ing Camp Camp. Nalika Harrington bali saka Nepal, dheweke ketemu karo Ballinger ing California kanggo perjalanan dalan sing munggah. "Aku panginten bisa uga fling, utawa kedadeyan bisa uga beda-beda manawa kita ora ing kahanan sing aneh lan angel iki ing gunung gedhe, nanging ora," ujare Harrington. "Kita kenek lan ora katon maneh."

Neng mburi layar: "Ing hubungan sing kepungkur aku mesthi prioritas kaya wektu adoh saka omah, ngoyak impen sing munggah lan impen ski," ujare Ballinger. "Karo Em, ndhelik ing omah, bisa dadi kegiatan sing paling disenengi ing donya iki." Isih, loro-lorone ndeleng masarakat umum kaya net positip. Ballinger ujar manawa dheweke ngupayakake keaslian ing media sosial: "Kita dhewe, ing pribadi lan ing umum." Kadhangkala, wong bakal ngerteni nalika metu ing ski lan menek, lan seneng karo dhukungan. Kabeh padha kuwatir saiki. Ballinger mung nggawe: "Kita ngerti yen urip arep tendha bokong kita kadang-kadang. Mitra sing tepat nuli nyepak bokong. "

Hilary Oliver lan Brendan Leonard

Umur: 33 lan 37
Lokasi: Denver, Colorado

Kasedhiyan kapercayan pasangan: Dheweke yaiku penulis badass sing ngumbara ing saindenging jagad kanggo njelajah aspek sing luwih migunani sawise ngulandara. Dheweke yaiku sawijining juru main film penghargaan lan pencipta Semi-Rad.com. Kalorone atlit akar umbi kanggo Panliten Luar.

Kepiye ketemu: Ing taun 2012, Oliver bubar saka kerja majalah lan miwiti nunggu tabel ing Watercourse Foods, restoran vegetarian sing biasa Leonard. Nalika dheweke ninggalake restoran kanggo kerja ing kantor, salah sawijining mantan kerja ing kantor menehi nomer Leonard. Dheweke manggon ing van dheweke lan lagi lelungan akeh, mula dheweke butuh wektu kanggo kenal siji liyane ing antarane lelungan. Tanggal kaping pisanan dheweke kalebu nitih sepedha bengi-wengi ing saindenging kutha lan pendhak wulan purnama ing Flatiron Katelu. Enem wulan mengko, Oliver mandheg kerja, dadi freelancer full-time, lan pindhah menyang van karo Leonard.

Neng mburi layar: Leonard ngakoni manawa uripe tumpang tindhih luwih akeh tinimbang pakewuh. Iki kalebu nyunting saben liyane, ngegungake ide, lan ngrancang perjalanan bebarengan (sanajan ora mlaku-mlaku). Dheweke uga wis sinau olahraga favorit saben liyane lan saiki loro padha munggah, dolanan sepedha, lintasan lan ski. "Kita manggon, kerja, lan main bareng, sing ora dakerteni yaiku sing bener kanggo kabeh pasangan, nanging misale jek bisa ditindakake," ujare Leonard. Dheweke seneng njaga awake dhewe, sanadyan. "Kita nyoba ora ngetren babagan pasangan ing media sosial," ujare Oliver. Nyatane, dheweke guyon, "Aku lesbian. Brendan mung miwiti 'dating' kula ing media sosial amarga dheweke mikir yen bakal mbantu Instagram dheweke ing ngisor iki duwe pacar karo ponytail pirang sing dawa. "

Taylor Rees lan Renan Ozturk

Umur: 30 lan 35
Lokasi: Park City, Utah

Kasedhiyan kapercayan-pasangan: Dheweke yaiku pendaki, produser, lan aktivis lingkungan sing nembe entuk gelar master ing perhutanan saka Yale. Dheweke yaiku seniman, pendiri bareng Camp4 Kolektif, lan pendaki profesional kanggo The North Face.

Kepiye ketemu: Dheweke ketemu ing musim semi taun 2011 ing pesta kanggo Teton Arts Lab ing Jackson Hole. Ing wektu kasebut, Ozturk digunakake ing suntingan pisanan kanggo Meru. "Dheweke duwe glint khusus 'seniman sing disiksa sing seneng bengi turu ing komputer'," ujare Rees. Kanggo tanggal sing kapisan, Ozturk ngajak Rees menek rute Golden Waja / Lengkap ing Grand Teton: "Iki tanggal pisanan 24 jam, mula kita nganggep 10 tanggal," ujare Rees. "Kita sinau akeh babagan saben liyane kanthi njerit saka angin sing nggegirisi. Aku: 'Apa kowe duwe aku ing belay?' Renan: 'Ora! Kita simu-solo supaya ora tiba, kanthi serius! '”

Neng mburi layar: "Iki apa aku ujar sawetara klise babagan carane sampeyan ora pengin apa sing duwe wong liya?" Rees nanggapi nalika ditakoni apa dheweke duwe saran babagan hubungan. "Urip pancen apik lan aneh lan kudu siyaga. Muga-muga hubungan sing apik asale saka negara sing ngormati. ” Sadurunge wong loro ketemu, dheweke wis nuduhake katresnan kanggo wengi tanpa turu lan njelajah papan sing adhem. Usaha gabungan kasebut mung nggedhekake aspek paling disenengi - ing 2014, umpamane, pasangan kasebut gabung karo ekspedisi sing lara kanggo nggempur Hkakabo Razi Myanmar. Dokumentasi sing diasilake sawise, Down menyang Apa-apa, minangka pilihan resmi ing Telluride Mountainfilm. Kanthi mateni proyek film anyar ing karya kasebut, kalorone duwe pandherek gedhe, nanging tetep kapisah. "Ing awal hubungan kita, aspek umum ing urip kita ndadekake aku ora kepenak," ujare Rees. "Nanging yen sampeyan ngerti manawa media sosial ora bakal nggambarake bebener sampeyan, luwih gampang ngeculake rasa ora aman."

Dana Richardson lan Keith Ladzinski

Umur: 35 lan 40
Lokasi: Boulder, Colorado

Kasedhiyan kapercayan-pasangan: Dheweke minangka manajer kemitraan strategis, lan wis makarya karo sing seneng karo American Alpine Club, Sweetgrass Productions, Wilco, lan The National. Dheweke Geografi Nasional fotografer lan co-founder saka 3 Strings Productions.

Kepiye ketemu: Richardson lan Ladzinski ketemu kanthi ringkes ing pertunjukan perdagangan Outdoor Retailer taunan ing SLC ing taun 2009. Ora nganti dheweke wiwit diakoni maneh ing taun 2012 yen loro kasebut bener-bener mateni. Dheweke urip sawetara jam saka siji liyane ing wektu kasebut, saengga njupuk prakara alon-alon ing wiwitan. "Kita tanggal - saestu tanggal lawas," ujare Richardson. "Kita bakal pindhah menyang museum, terus mlaku-mlaku, nedha bengi, lan mung ngobrol. Kita padha kudu ngerti saben liyane. " Dheweke uga ngenteni wulan kanggo ciuman pertama. Saiki dheweke rencana bakal omah-omah ing salah sawijining papan sing paling disenengi, Big Sur, California, ing wulan November.

Neng mburi layar: Gaya urip jet pesawat Ladzinski ora mesthi lungguh kanthi mitra. "Aku wis ngalami hubungan ing jaman kepungkur, yen aku bakal gemeter banget kanggo ngandhani wong yen aku wis entuk proyek gedhe sing bakal saya lelungan," ujare. "Tanggepan Dana mesthi bungah lan prayaan kanggo aku." (Pasangan kasebut uga njupuk kaping papat utawa limang lelungan bebarengan saben taun.) Ing wektu sing padha, siji-sijine Richardson kanthi fame media sosial yaiku menehi pengikut platform kanggo menehi udhara sing padha: "Ing wiwitan hubungan, aku rumangsa aku kudu mbela aku nalika wong bakal ngomong kaya mangkene, 'Kepiye sampeyan bisa bebarengan nalika dheweke ora ana ing kene?' "ujare. "Dheweke ora mesthi ing ngendi dheweke ngirim, Folks."

Tags: Atlet, Gendakan, Artikel Stack, Budaya

Share Karo Kanca-Kanca