26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Obat Kandhani Burung Denmark Gunakake Priksa
Obat Kandhani Burung Denmark Gunakake Priksa

Obat Kandhani Burung Denmark Gunakake Priksa

Anggota dewan Kesatuan Berbasikal Denmark disingkirake saka jabatane sawise berita yen dheweke uji positif kanggo telung bahan terlarang ing balapan para veteran ing wulan Juni. Soren Svenningsen nuduhake jejak testosteron lan rong jinis glukokortikoid lan bakal dipeksa metu saka papan DCU lan jabatane dadi presiden Club Bolt Holte. Dheweke ngaku yen positif digandhengake karo injeksi sing dijupuk cedera mburi. "Aku ngerteni manawa zat kasebut ora ana ing awak sadurunge musim"Ujare Svenningsen." Iki sejatine ora kedadeyan lan sawise ngomong karo dokter, aku ngerti manawa bahan kasebut bisa ana ing awak nganti 18 wulan. " Svenningsen uga dadi anggota dewan agensi anti-doping Clearidium, sing kerja kanggo Komite Olimpiade Internasional lan WADA.

Liwat VeloNasi

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca