29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa George Hincapie Simpen Biking?
Apa George Hincapie Simpen Biking?

Apa George Hincapie Simpen Biking?

George Hincapie minangka salah sawijining penunggang pelot sing dihormati - lan domestik Lance dominan. Nanging nalika kudu menehi kesaksian sadurunge ing Badan Anti-Doping A.S., dheweke ngadhepi pilihan sing paling kasar: Sebutake babagan Lance lan masa lalu dhewe utawa metu olahraga kasebut. Ing wawancara lengkap iki, Hincapie ngandhani apa sing disenengi kanggo Lance lan ngapa dheweke milih mungkasi doping.

PENTING: Sampeyan ora kalebu domestik, nanging isih akeh penggemar olahraga nggunakake tembung kasebut kanggo nggambarake sampeyan. Kepiye perasaan sampeyan?
HINCAPIE: Ditelpon minangka domestik ora dadi bab sing ala. Domestik paling dhuwur ing level Pro Tour minangka tugas sing angel. Sampeyan mbutuhake fokus fokus lan ngatasi tekanan sing akeh. Kanca-kancane gumantung karo sampeyan saben dinane. Sing dianggep domestik apik minangka pakurmatan kanggo aku.

Sampeyan misale jek unggul banget kanggo mbantu wong liya sukses. Apa sampeyan ngrasakake karir sampeyan?
Aku bisa uga wis ilang sawetara sukses amarga saka iku, nanging uga saya sukses supaya mbantu tim menang balapan. Apa yen Lance utawa Kevin, Cadel utawa T.J., sawetara penunggang paling apik ing donya saiki, aku bisa nulungi dheweke supaya sukses, lan iku pancen nyenengake kanggo aku.

Apa sampeyan kuwatir yen ora bisa bersaing sawise sampeyan mandheg saka doping?
Nalika mutusake keputusan kasebut, prihatinku yaiku bisa entuk akeh wong ing peloton kanggo mungkasi doping lan tetep ing olahraga nganti suwe. Kawigatosan awal ora ana gandhengane karo asil.

Sampeyan nyebutake yen Floyd Landis moyoki peloton kasebut lan ora duwe tujuan ngresiki balapan. Kepiye sampeyan nggambar garis antarane etnik doping lan Lance? Utawa doping lan awakmu?
Pancen, ora ana garis sing digambar. Kita kabeh salah. Kita kabeh nyabrang jalur. Apa sing ditindakake mengko ing karir kita, utawa luwih suwe tinimbang wong liya, utawa njupuk obat luwih akeh tinimbang wong liya, yen sampeyan nyabrang dalan sampeyan nyabrang jalur.

Sampeyan njupuk wektu kanggo mbantah argumentasi USADA yen Pasukan Pos A.S. duwe olahraga program doping sing paling canggih. Napa iku penting banget kanggo ditangani?
Aku USADA nindakake pakaryan kanggo nyelidiki tim kita. Nanging aku rumangsa yen pernyataan kasebut ora tepat. Dheweke ora nliti tim liyane kanthi diteliti. Aku urip iku. Aku neng kana. Aku mirsani para penunggang ing sekitar aku. Aku mirsani tim ing saubengé, lan aku weruh akeh perkara sing nuduhake pratelan kasebut salah.

Apa gunane kanggo fokus ing jaman reged muter
Aku rumangsa fokus kudu kepiye olahraga wis diganti, kepiye sajrone pitung, wolung, sangang taun suwene, para penunggang wis menang balapan sing resik, lan aku nyekseni manawa tangan pertama.

Apa sing menehi kesaksian sadurunge USADA gampang banget lan Lance uga ngukum?
Sing dudu pitakonan sing bakal dak jawab. Aku ora ngarep-arep sapa ngrasakake aku. Pancen angel banget kanggo awake dhewe lan kulawarga. Muga-muga, wong bisa ndeleng apa sing ditindakake kanggo olahraga saiki liwat tim pangembangan lan liwat amal tartamtu sing bakal daklakoni. Aku isih nyoba ningkatake olahraga iki kanthi cara sing positif, lan aku ngarep-arep supaya olahraga iki ing uripku sajrone ngaso.

Apa kaya kanggo ndeleng olahraga saka njaba?
Kaya nulis ing bukuku, aku wis katon akeh owah-owahan ing muter nalika aku isih balap. Aku ngerti muter wis ngalami keputusan anyar. Sponsorship bisa uga mudhun, lan wong bisa uga ragu-ragu bali menyang olahraga, nanging aku ngarep-arep liwat buku iki, dheweke bakal weruh manawa saiki wis beda olahraga. Mayoritas olahraga saiki resik.

Sepira adoh banget muter muter ing doping?
Aku rumangsa dawa. Budaya para penunggang wis diganti. Ora ditampa maneh.

Luwih lengkap babagan George Hincapie lan Lance Armstrong

  • Kutipan eksklusif saka "Leftenan Loyal," memoir anyar Hincapie.
  • Apa kita siap kanggo bali Lance Armstrong?

Tags: Atlet, Olahraga, Sepedaan, Sepedaan Jalanan, Pelatihan Ketahanan, Kiriman Mental, Artikel Stack, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca