28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Salju Jero, Peneliti Gedhe, lan Keju Bambu
Salju Jero, Peneliti Gedhe, lan Keju Bambu

Salju Jero, Peneliti Gedhe, lan Keju Bambu

email Email Cahya Foto: Liam Doran Sebut Swiss ing skier apa wae lan reaksi dheweke meh universal. Mripate mripat minangka pikirane gedhe, bubuk fluffy, lan desa sing gedhe-gedhe sing dikepengake karo wong liya sing golek salju kanggo ngrampungake imajinasi kolektif. Nalika kesempatan kasebut diwenehi tandha-tandha kanggo sawetara skier storar menyang Alps Swiss, aku kanthi cepet mlumpat ing tim kasebut. Skiers Sven Brunso, John Trousdale, George Koch, lan aku ngliwati sepur menyang Adelboden, Andermatt, Disentis, lan Engelberg. Salju jero, keju busuk, kanca anyar, bir adhem, pendakian gedhe, lan keturunan sing gedhe banget, ora ana sing mlaku, tram, utawa sepur. Photographer Liam Doranenggo bareng sawetara sorotan ing lelungan kasebut.

Foto: Ora saben dina sampeyan olahraga ski ing sisih sing luwih apik, nanging persis kaya sing ditemokake Sven Brunso ing Steinberg Glacier ing Engelberg. Foto: Liam Doran John Trousdale lan Sven Brunso mlebu rute Gemstock liwat Andermatt sing abadi. Foto: Liam Doran Brunso entuk foto-foto dibom dening salah sawijining paraglider sing mabur ngubengi Adelboden. Foto: Liam Doran Kita krungu manawa akeh lereng bubuk Swiss ora bisa ditarik utawa paling ora miturut standar A.S. Ing bagean gedhe, gosip kasebut bener. Nang endi wae ing awan bubuk, Brunso rumangsa begja duwe ski luwih saka sawetara lusin ekar kanggo awake dhewe. Foto: Liam Doran Ana opsi wisata telas ing Alps Swiss. Aku bakal nyaranake nyewa pandhuan kanggo paling rute amarga wilayah kasebut akeh banget lan ana pirang-pirang wilayah sing nduweni pengetahuan lokal penting kanggo evaluasi rute lan salju salju. Foto: Liam Doran "Aku bakal njupuk keju putih kasebut." Brunso mikirake sawetara rasa seneng ing padharan Switzerland. Aja lali coklat. Foto: Liam Doran Sistem rel Swiss cukup apik kanggo skier lelungan. Tanah ing Zurich, mlaku mudhun menyang stasiun sepur, lan sampeyan bisa tekan ing tengah-tengah saben Mekah ski ing Swiss. Foto: Kereta Api Liam Doran uga nggawe shuttle gedhe. Ing kene, kita nunggang menyang sisih ndhuwur Oberalp Pass ing ngendi kita kulit sawetara ewu tegak menyang keturunan kita, sing pungkasane bali menyang Andermatt. Foto: Liam Doran Entuk salju salju sing alus, kita muter sawetara garis sadurunge kita ringkesan. Stasiun sepur ing Oberalp Pass katon ing ngisor iki, John Trousdale. Foto: Liam Doran Dhusun cilik ing Disentis nyemprotake terrain akeh skier off-piste kaya Sven Brunso sing digoleki. Iku amba, mbukak, lan tajem. Elinga, ora ana patroli ski sing ngontrol lereng rawan Avalan - kajaba ing papan sing dadi intersek piston, dadi garis-garis saka angkat kasebut kudu dianggep minangka ski backcountry. Foto: Liam Doran Kanthi ora kontrol longsor, priksa manawa sampeyan bakal nyewa pandhuan lan dilengkapi giring avalanche. Foto: Liam Doran Brunso ditayangake ing Andermatt. Foto: Liam Doran Kanthi rencana sethithik lan ril sepur, sampeyan bisa tetep sibuk sawetara minggu. Diajukake:Swiss

Matur suwun!

Sampeyan saiki wis langganan Tanpa Idhentiti liar
Kita ora bakal nuduhake email sampeyan karo sapa wae kanthi alesan apa wae.
Temokake buletin liyane kaca mlebu newsletter.

Mlebu newsletter mingguan Indefinitely Wild kanggo asu luwih akeh, kémping, lan upah.

Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan nglamar.

Tags: Swiss, Photo Gallery, Perjalanan

Share Karo Kanca-Kanca