20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa boots pertengahan, kulit lan kulit nyedhiyakake liputan saka ula?
Apa boots pertengahan, kulit lan kulit nyedhiyakake liputan saka ula?

Apa boots pertengahan, kulit lan kulit nyedhiyakake liputan saka ula?

email Email A:

Kulit nawakake pangayoman paling apik kanthi wates akeh. Iki minangka barang sing angel, lan nalika disandhang minangka boot dhuwur - uga celonone celonone utawa celonone dawa sing bisa ngganggu sihir sadurunge ratune. Umume rattler ing wilayah sampeyan, kayata Western Prairie Rattlesnake lan Rock Rattlesnake, cilik banget (nganti telung kaki utawa luwih), lan uga duwe taring sing ora nganti kulit. Kajaba manawa yaiku Westernbackback sing gedhe, ula sing bisa mencelaki enem sikil lan taring olahraga kanggo cocog. Iki uga salah sawijining ula sing paling umum.

Boots Asolo Power Matic 400 GV

Power Matic 400 GV Boot

Nanging aku ngerti maksud sampeyan babagan panas lan kulit. Sepatu kain - maneh, nganggo celana panjang utawa potongan ula - menehi pangayoman sing cukup yen dipakai minangka boot dhuwur, dudu sing cendhak. Sampeyan kudu nglindhungi saka dhengkul ing sawetara gaya, lan wiwit pertengahan mudhun karo barang sing luwih kandel, kayata kulit boot utawa kain boot.

Elinga yen rattler pancen ora pengin "mburu" sampeyan, sawise mamalia cilik, lan luwih becik sampeyan mung tinggalake dhewe.Mulane ratune. ula utawa nyedhaki cukup kanggo mogok, utamane ing wayah awan srengenge nalika umume bisa aktif (nalika panas dina paling reptilia nggoleki teduh lan pamburu). Lan wong seneng nyoba ula sudhut, nyebabake ula kasebut nyusup lan nyusup menyang penyerang, mula luwih becik sampeyan mung ninggal risiko yen njupuk mungsuh sing nyata.

Siji titik data sing kudu ditimbang: Ular sing beracun bisa nyerang kanthi tepat mung kurang saka saparo dawa awak. Dadi, ula (sikil) amba bisa nggeblug sampeyan adoh saka rong kaki. Mungkin rada luwih, nanging bakal gumantung marang target lan sekedhik nasib.

Priksa Musim Panas 2007-2008 anyar Ing njaba Pandhuan panuku, dibungkus karo luwih saka 300 piranti anyar sing kudu diduweni. Kasedhiya ing newscast saiki.

Tags: Booting Hiking, Takon Artikel Kepiye, Gear

Share Karo Kanca-Kanca