26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Balapan Laluan Paling Apik Wilayah Wiyar Bakal Mecah Sampeyan.
Balapan Laluan Paling Apik Wilayah Wiyar Bakal Mecah Sampeyan.

Balapan Laluan Paling Apik Wilayah Wiyar Bakal Mecah Sampeyan.

email Email Cahya Foto: Strava/ Matt Trappe

Akeh sing ujar saben taun, saben taun, Ultra Trail du Mont Blanc, sing diwiwiti ing Chamonix, Prancis, minangka lomba paling angel ing bumi. Pelari ing puncak ultramarathon iki 10 puncak ing Alps, nggayuh gerbang luwih saka 30.000 kaki, nyabrang sawetara glasier, lan mlaku ing telung negara Eropa. Butuh peserta meh rong dina lan rong bengi kanggo ngliwati kabeh mesthi.

Acara taun iki, sing kedadeyan tanggal 28 nganti 30 Agustus, kalah luwih saka sapratelon wong sing mlebu. Pelari Prancis metu ing ndhuwur. Xavier Thévenard menang UTMB kaping pindho ing 21:09:15, luwih saka 50 menit luwih dhisik ing papan sing nomer loro. Nathalie Mauclair njupuk pimpinan kanggo wanita, sing pungkasan ing 25:15:33.

Amerika David Laney rampung katelu. Photographer Matt Trappe ana ing kana dijupuk tumindak, lan perjuangan.

Foto: Strava/ Matt Trappe Seger saka baris wiwitan, para pelari - kalebu pemenang pungkasane Nathalie Mauclair (17), Núria Picas (9, DNF) lan Fernanda Maciel (41, DNF) - mangkat ing dalan-dalan ing Chamonix, Prancis. Foto: Strava/ Matt Trappe Grand col Ferret, kanthi ukuran 8,284, minangka titik dhuwur ing UTMB. Foto: Strava/ Matt Trappe wong Perancis Xavier Thévenard narik kawigaten wong akeh ing stasiun sepindah wengi, sadurunge nglakokake 50 mil sing kuwat kanggo ngamanake judhul UTMB sing kapindho. Foto: Strava/ Matt Trappe Nathalie Mauclair, sing menang balapan wanita, hydrates sajrone mandeg pit cepet. Foto: Strava/ Matt Trappe Baguettes lan para pelari bahan bakar salami nalika lagi ngerteni carbs, lemak, lan uyah. Foto: Strava/ Matt Trappe Kanthi wayah sore, para pelari ultra miwiti UTMB sing angel banget lan kekurangan turu. Sawetara kucing turu nalika balapan. Foto: Strava/ Matt Trappe Mendaki saka Arnuva, pelari ngunggah srengenge ing sisih ndhuwur Gran col Ferret. Foto: Strava/ Matt Trappe Juara Xavier Thévenard mengeti kemenangan ing Chamonix, Prancis. Dheweke ngrampungake ing 21:09, meh 50 menit ndhaptar finalis ing posisi kapindho Luis Alberto Hernando. Diajukake:UltrarunningKedadeyanAtletChamonix

Matur suwun!

Sampeyan saiki wis langganan Olahraga
Kita ora bakal nuduhake email sampeyan karo sapa wae kanthi alesan apa wae.
Temokake buletin liyane kaca mlebu newsletter.

Gawe kuwat. Entuk luwih pinter. Entuk buletin kesehatan njaba Outside kaping pindho seminggu.

Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan nglamar.

Tags: Ultrarunning, Acara, Atlet, Chamonix, Galeri Foto, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca