29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Penemuan Nuduhake Survival Surude Nude
Penemuan Nuduhake Survival Surude Nude

Penemuan Nuduhake Survival Surude Nude

Katon yen keputus paleo tekan massa kritis. Ing wulan ngarep, Discovery Channel bakal mbukak gambar slamet slamet anyar sing anyar, Wuda lan ora wedi.

Kaya akeh sing ditampilake, NaA ngetutake sepasang wong asing sing lengkap, yaiku wong lanang lan wanita, amarga dheweke nyoba urip ing ara-ara samun suwene 21 dina ora ana apa-apa kajaba smarts lan siji barang pribadi.

Kembar? Dheweke wis meh telanjang lan dicakot lumpur. (Penemuan dilaporake uga mikir judhul, AkuNggawe Kesalahan sing Ageng lan Stroby Jiggling ing Gurun.)

Acara kasebut bakal ngetutake pasangan anyar saben minggu nalika nyoba navigasi rasa ora ngepenakke kanthi telanjang karo wong liya sing lengkap ing televisi nasional.

Wuda lan ora wedi wis entuk gelar terkenal ing awal wulan iki sawise produser pameran, Steve Rankin, digigit dening Fer-de-lance nalika njotosi gambar lan meh ilang. Bear Grylls, sing Man vs. Wild seri uga diprodhuksi dening Rankin, banjur njalari refleks lelucon ing saindenging negoro nalika dheweke Tweet foto sikil sing nyenengake (P WNGET: Gondho banget).

Acara perdana acara Minggu, 23 Juni, jam 10:20 p.m. ET / PT, sawise Skywire Urip Karo Nik Wallenda.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca