29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa kadaluwarsa Koper Slumbering?
Apa kadaluwarsa Koper Slumbering?

Apa kadaluwarsa Koper Slumbering?

email Email A:

Kita pitakonan sampeyan Agnes Ageng rep Carl Johnson. Iki apa dheweke kudu ujar:

Suwene kanthong sampeyan tetep becik gumantung saka sampeyan nggunakake, sepira kerepe, lan carane nyimpen.

"Down Pack metu liwat wektu, kaya bantal mudhun utawa comforter. Sawise setahun utawa rong panggunaan, saya ngrata lan akeh kurang alus, "ujare Johnson. Yen mudhun nyuda fluffiness, iku bakal ngeculake kekuwatan insulasi amarga ora ngebaki hawa sing anget supaya sampeyan ora umum.

Ana sawetara perkara sing bisa dilakoni kanggo mbantu tas mudhun njaga kabisan sing tahan panas. Pisanan, aja simpen tas ing kanthong barang sing ketat. Tas sampeyan kudu ambegan, banjur simpen ing kanthong sing luwih cilik. Kapindho, amarga tas sampeyan wis entuk masalah, sampeyan bisa ngewangi maneh kanthi cuci-garing. Priksa label sampeyan bag kanggo instruksi ngumbah. Umume tas mudhun bisa dibasuh ing siklus normal kanthi sabun sing entheng utawa dirumus khusus. Sabanjure, dilebokake ing pengering kanthi sawetara bal tenis lan garing kanthi panas. "Bal bal tenis mung bisa nolak maneh," ujare Johnson.

Yen ora mbantu, tas sampeyan bisa uga wis lawas kanggo ngluwari. "Wulu mudhun yaiku protein sing mudhun nganti suwe," ujare Johnson. Sayange, ora ana ilmu sing tepat kanggo nemtokake kapan sampeyan tas. "Kualitas sing luwih dhuwur, sing cepet dipasang, luwih cepet, dadi tas 900 isi mudhun bakal dadi tas 700 isi mudhun sajrone sawetara taun saka normal. Ora bakal duwe rega anget sing padha sawise nggunakake sawetara taun. "

Duwe tas sintetik? Paugeran padha. "Mung priksa manawa sampeyan nggunakake panas utawa ora panas ing pengering, amarga bahan sintetik bakal lebur ing panas," ujare Johnson.

LINE BOTTOM: Tas turu sampeyan bisa kelangan rating panas nalika suwe. Ngambarke ambegan kanthi simpen, lan mbuwang ing cuci kanthi sawetara bal tenis bisa mbantu nyusahake awak maneh menyang kantong. Yen sampeyan isih kadhemen, bisa uga wektu kanggo tas anyar. Priksa sawetara favorit kita ing kene.

Tags: Tas sing Sintetis, Turu, Takon Artikel Pakar, Tandhes

Share Karo Kanca-Kanca