25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin bot pindho kanggo Denali?
Apa aku pengin bot pindho kanggo Denali?

Apa aku pengin bot pindho kanggo Denali?

email Email A:

Ya, aku kepengin ngarahake perhatian menyang foto sing ditampilake ing Mei ing Berita Daily Anchorage. Iki nggambarake siji Nadia Cuadrado, ana wanita 29 taun saka Spanyol sing njupuk retak ing Denali ing pertengahan Mei. Dheweke ringkesan, nanging ing proses kasebut nyegelake sikil. Ing foto kasebut, sampeyan bisa ndeleng driji sikil wungu - sing umume dheweke bakal kalah.

Overboots Penelitian Luar Brooks Ranger

Overboots Brooks Ranger

Dadi, manawa, nyandhang sampeyan Montrail Sepatu bot ICE 9. Banjur takon dhewe, apa sampeyan ngyakinake driji sikil sampeyan? Amarga ICE 9 ($ 350 nalika anyar, nanging saiki diterusake) dadi boots apik, nanging pancen ora cocog kanggo pendakian jinis ekspedisi kayata ing Denali. Ya, dheweke apik ing pucuk kaya Aconcagua, gunung sing dhuwure 22,841 kaki ing Argentina. Lan ya, saya adhem ing Aconcagua. Nanging Denali minangka salah sawijining liga, uga cedhak karo Artik Circle. Utamane ing wulan Mei, kena kadhemen, adhem, adhem (-25F lan luwih adhem). Aku ana ing wulan Juni sawetara taun maneh lan kita weruh -20F kaping pirang-pirang kanthi udakara 17,000.

Dadi, aku melu pandhuan sampeyan - go boots balung dobel, lan overboots lengkap. ScarpaInverno sing nyoba lan bener ($ 279) minangka pilihan Omega sing luwih anyar lan luwih entheng ($ 375). Priksa uga ing Koflach Arctis Expe ($ 400). Sandhangan GunungOverboot Absolute Zero ($ 100) iku pilihan sing apik, nanging aku bakal melu Brooks Ranger saka Penelitian Luar ($ 135), kaya sing dakkira dheweke luwih anget.

Dadi sing dak tampa. Muga-muga sampeyan duwe perjalanan sing apik!

Ing Musim Panas 2008 Ing njaba Pandhuan panuku saiki online. Saka nunggang menyang dalan sing mlaku menyang perkemahan, golek ulasan meh 400 garansi kudu ana.

Tags: Munggah gunung, Booting Hiking, Takon Artikel Ahli, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca