29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku kudu nempatno boot gedhe nalika gunung gunung Whitney?
Apa aku kudu nempatno boot gedhe nalika gunung gunung Whitney?

Apa aku kudu nempatno boot gedhe nalika gunung gunung Whitney?

email Email A:

Aku uga pengin boots sing cepet banget. Nanging, sayang, dheweke mung bisa mbukak kanthi cepet. Dadi dheweke ora cepet kaya sing dak karep. Aku duwe masalah sing padha karo bis, kayaking, lan liya-liyane.

Boots Asli Fugitive GTX

Boots GTX Fugitive

Aku nganggep yen sampeyan ujar "sepatu bot hiking," tegese sampeyan minangka hiker sing entheng. Kanthi "boot backpacking," tegese sampeyan uga luwih abot. Boot nyata, beda karo sepatu mlaku ing sandhangan wulani.

Ing pikirane, jawaban kanggo kabutuhan sampeyan uga. Nganggep sampeyan nggunakake rute "standar", sanajan iku 11 mil ing puncak ing 14,494 kaki, aku ora weruh alesan nyata kenapa wong sing tungkak sing kuwat ora bisa nganggo hiker sing rame kayata Montrail Namche ($ 100; montrail.com), sepatu ing sisih sikil tungkak sing nduweni sasis treler ditambahi menyang sisih sing luwih dhuwur cahya. Dheweke seneng banget karo pangayoman sikil sing nyukupi lan traksi sing apik.

Nanging, sampeyan bisa nyana sawetara nyebrang aliran teles, salju salju ing puncak, lan uga ana kemungkinan badai tiba. Dadi aku mikir manawa umume sampeyan bakal luwih bungah ing babar pisan sing menehi dhukungan lan pangayoman kanggo sikil sampeyan. Sing kuwe artine overboots konkrit - ing dina iki lan umure, malah sepatu botani cukup ora suwe nalika istirahat sing ora ana gandhengane. Aku rumangsa yen sampeyan tresna karo Boots GTX Fugitive GTX ($ 170; asolo.com), umpamane. Dheweke cukup entheng, kanthi seronon nilon lan kulit, nanging duwe wilayah sikil lan tumit sing dikuatake, shank sing nyengkuyung (tulang punggung boot), linger Gore-Tex, lan soles karet. Sampeyan bisa njupuk ing Whitney sawise sawetara mlaku-mlaku nyoba.

Zamberlan's 189 Phenom GT ($ 165; zamberlan.com) nyritakake crita sing padha: kulit serep kulit lan nilon, jarahan bathi Gore-Tex, lan kepenak. Lan padha nambahake Vibram sing luwih apik kanggo kemampuan tilase sing apik. Sampeyan bakal seneng nganggo sepatu Fugitive GTX utawa Phenom kanthi undhak-undhakan ing wayah awan, uga treks luwih dawa.

Sampeyan malah bisa nganggo boot heftier kayata Scarpa Escape ($ 229; scarpa.com), sing luwih apik ing trotohe / boot gunung gunung sing rame. Dheweke duwe uppers kulit sing ramping, luwih kaku ing midsole, liner Gore-Tex, lan soles Vibram jero. Dheweke bakal dadi akeh ing omah ing Whitney utawa undhak-undhakan angel sing sampeyan rencana, nanging meh ora bisa mbuktekake kesulitan ing undhak-undhakan dina. Aku wis nganggo sepasang musim semi iki ing gunung Olimpiade - paling ora, ing endi ora salju salju lan apik banget.

Deloken Ing njabaMilih Gear of the Year lan gear gear 400-ditambah ing Pandhuan Panuku Panas 2007, ing newscast saiki.

Tags: Sepatu Mendhuwur, Boots Hiking, Takon Artikel Ahli, Tandhang

Share Karo Kanca-Kanca