29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa padha promosi bahan bakar putih kanggo kompor ing Eropa?
Apa padha promosi bahan bakar putih kanggo kompor ing Eropa?

Apa padha promosi bahan bakar putih kanggo kompor ing Eropa?

email Email A:Pendhaftaran njupuk kahanan sampeyan? Ya, Swiss nawakake babagan pengalaman gastronomi paling ala sing aku alami. Aku ngakoni yen aku ora ngenteni akeh ing papan kasebut, nanging aku yakin duwe wektu sing apik kanggo golek mangan sing apik. Dadi cedhak karo Italia, nanging pemandangan kuliner liyane beda.

Mangkono uga sampeyan wicaksana kanggo njupuk kompor kanggo masak kanthi mabur. Kanggo jinis apa, ora ana pitakonan babagan: Aku njupuk kompor kanister. Gas putih ora digunakake meh kabeh ing Eropa amarga ing A.S., lan akeh sing duwe kemah Eropa nggunakake kompor kanister. Utawa alkohol, sing uga misuwur banget amarga ana sing sepi lan kobong, loro masalah ing perkemahan Eropa sing akeh banget, beda karo papan sing apik banget sing kita biasa ing A.S.

Minangka kompor, sing paling akeh digawe saiki njupuk gunung benang standar, dadi gampang golek bahan bakar. Superfly ($ 50; www.msrcorp.com), bisa uga nggarap can bahan bakar benang uga sing ora nganggo benang kayata saka Camping Gaz. Dadi bakal dadi pilihan sing apik banget. The Primus Alpine Micro ($ 48; www.primusstoves.com) minangka kompor liyane sing gampang sampeyan nemokake bahan bakar. Swiss pancen reged karo toko ruangan sithik, lan sampeyan ora duwe masalah kanggo nemokake apa sing dikarepake. Sampeyan bisa uga mung ngenteni nganti tekan kana, banjur tuku kompor desain Eropa, kayata Primus, ing papan kasebut.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca