26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Perak Wesi Emas 18-taun-lawas ing Piala Internasional Bouldering
Perak Wesi Emas 18-taun-lawas ing Piala Internasional Bouldering

Perak Wesi Emas 18-taun-lawas ing Piala Internasional Bouldering

Nathaniel Coleman, salah sawijining pendhita sing umur 18 taun saka Utah, ngrampungake tahapan nomer loro ing lapangan lanang ing Piala Dunia Bouldering, Minggu ing Toronto, miturut Rock lan .s. Coleman, sing nembe rampung ing Jerman Alban Levier, sadurunge nate menang ing siji Piala Dunia, nanging ngrampungake telu saka papat masalah pungkasan nalika final. Loro kasebut minangka wong liya kanggo ngrampungake telu saka papat masalah pungkasan ing kompetisi.

Climbing stude Anna Stöhr, medali emas Piala Dunia 21-taun saka Austria, ndhisiki bidang wanita kanthi ngatasi telu saka papat masalah akhir lan nggayuh bonus ing kaping papat ing upaya pisanan.

"Aku pancen seneng banget," ujare Stöhr, "utamane amarga aku ngethok papan, sing ora dak pikirake."

Stöhr mung siji-sijine wanita ing lapangan enem kanggo ngrampungake masalah slab akhir, dheweke ngarepake finalis panggonane tangga nomer loro, Akiyo Noguchi lan medali perunggu Juliane Wurm. Ing papan kaping papat yaiku Alex Puccio sing lair saka Texas, finalis Amerika paling ndhuwur, sing kaya Coleman, wis dipuji amarga dheweke prioritas. Minangka Ing njaba Nulis ing taun 2011, Puccio menang kompetisi profesional sing pisanan dheweke mlebu - nalika dheweke isih umur 16 taun, lan wiwit menang juara judhul American Bouldering Series.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca