28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Kemajuan Traumatik: Megaphones Alam-Enhancing Big
Kemajuan Traumatik: Megaphones Alam-Enhancing Big

Kemajuan Traumatik: Megaphones Alam-Enhancing Big

Salah sawijining taman Eropa Wétan nemokake cara kanggo ngetrapake volume kanthi alam kanthi mbangun megaphones kayu ing njero pengunjung bisa ngombe ing macem-macem garansi alas.

Dibangun dening Akademi Seni Estonia, iki Nonagons 10 kaki dumunung ing saindenging Pusat Pähni Alam ing sisih kidul wetan negara lan dirancang kanggo nggawe godhong rustling, manuk sing ngejar, lan creeks creams malah dadi garing. Struktur kasebut uga nggedhekake musik sing diasilake saka manungsa biasa, saengga para musisi bisa nyetel ing njero lan muter kanggo pamirsa lokal.

$ NA, facebook.com/riigimets

Tags: Desain lan Tech, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca