29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
Peteng katon

Peteng katon

ING LAGI ING PANJEN KANGGO MANGSA KANGGO, nanging ora ateges sampeyan kudu miwiti kamar ing garasi kanggo peralatan musim panas sampeyan. Dipercaya kita, muter ing peteng luwih nyenengake tinimbang StairMaster lan C-SPAN. Lan ora kaya sampeyan kudu milih liwat kayu kanthi saluran D-sel Maglite-tap menyang helem sepeda maneh. Produsen ngrancang headlamp, lampu tugas, lan sistem lampu sing cocog kanggo olahraga gravitasi lan rigor backpacking wis ngilangi onsine. Luwih becik, teknologi maju ing bidang LED lan baterei sing bisa diisi ulang (akeh sing ngatur kaping pindho kekuwatan sadurunge) saiki ngeja kaping bakar sadurunge lan bungkus tenaga sing luwih cilik. Umume unit saiki uga nawakake macem-macem setelan padhang sing nyedhiyakake efisiensi energi nambah. Lampu portable kanthi gampang, luwih entheng, lan luwih efisien tinimbang sadurunge.


Kabeh sing duwe atlit ruangan nunggang, menek, lan paddling menyang gelap katon saya akeh. Sawise acara aneh sing dianakake saben taun ing West Virginia, balap sepeda gunung 24 jam saiki dadi cabang olahraga sing paling cepet. Pendaki kecepatan Yosemite kurang lan menek luwih, asring tim kepungkur tim sing nglewati ing portange. Lan outings laut-kayak kayaking cepet dadi nesu ing pelabuhan kutha kaya San Francisco, ing ngendi peteng nambahake elemen kesepian. Nanggepi permintaan sing saya suwe, sajrone wolung taun kepungkur bisnis lampu olahraga wis tikel tikel loro. Tegese ana akeh katerangan sing metu kanggo milih - sanajan pilihan wengi sing apik banget kanggo sampeyan. Kanggo nggawe pilihan sampeyan luwih gampang, kita wis nglumpukake lampu sing paling apik lan padhang kanggo atlit lan ekspedisi nocturnal. Flame!

Petik Optik Wengi Owl, Badai Niterider H.I.D., lan Photon Microlight 3

Tumindak TEMPEST OTEN OTAK OGL kacamata ing wengi iku nggambarake masa depan olahraga wengi? Mbok saiki durung. Dheweke kerja kanthi becik: Tutup headset sing digawe saka Rusia menyang tengkorak ing pepeteng lengkap lan jagad murub ing cahya ijo. Masalah kasebut, kajaba bobote (rong kilogram), yaiku tong kembar Tempest ngethok penglihatan periferal nalika ngganggu persepsi kanthi jero - sampeyan lagi ndeleng gambar kasunyatan sing diduga ing layar cilik. Birders kaya 'em-kaya gizmofile lan Navy SEALs ing patroli-nanging Ribut kasebut ora babagan revolusi pemandangan-balap sepeda tengah wengi ing wektu mengko. Wektu kobong: 24 jam. ($ 700; 212-229-0297, www.nightowloptics.com)

Kaya balok rendah blaring ing BMW, bohlam ing njero STARM NITERIDER H.I.D. lampu sepeda minangka lampu logam-halida, dudu halogen. Lampu pelarasan sing diarani kaya-kaya kaping papat minangka padhang, adhem, lan kaping telu luwih efisien minangka para pendhudhuk sing paling panas, nggawe rasuk helm dipasang 34-ons (slips baterei nikel-logam sing diisi) menyang CamelBak) pilihan sing paling apik kanggo balapan 24 jam. Sampeyan uga bisa beku siji saka kancil mule ing trek - yaiku yen sampeyan kalebu perkara kasebut. Wektu kobong: patang jam (unit headlamp lawas kurang saka rong taun). ($ 400; 858-268-9316, www.niterider.com)
Yen sampeyan ora wani melu ing alas tanpa piso, kompas, lan pertandhingan, sampeyan kudu melu FOTON MIKRO-CAHAYA 3 menyang kit slamet sampeyan. Bobot mung 5,5 gram, senter LED litium cilik-cilik (udakara ukuran telung kwartal sing dipasang) duwe pitung mode sing bisa diprogram, kalebu shutoff otomatis, strobe, lan level padhang telung. Setel ing ngisor lan cukup cerah kanggo diwaca; setel ing strob padhang lan tim SAR bakal ndeleng sampeyan saka mil. Bakar wektu dhuwur: 20 jam. ($ 22; 541-925-3741, www.ajtgone.com)

Tim Nightsun Nerbitake Lightman lan Supernova Black Diamond

Pasang rasuk dual-beam ISU TEKNIKA GOLEKTIF tekan kendhakan sepedha dalan sampeyan lan sampeyan bakal entheng aspal kaya lilin Roman lima bal. Bukak sinar siji ing senja, ubati kalorone ing peteng, utawa gulung cepet bohong kaya balok dhuwur nalika nggulung menyang persimpangan. Strobe mburi LIGHTMAN (ora ditampilake), sing narik jus saka baterei nicad berbentuk banyu sing padha lan nambahake mung limang ons ing sistem 37-ons, iku wajib kanggo komuter. Wektu ngobong: telung jam ing balok siji. ($ 175; 626-799-5074, www.night-sun.com. Taillight: $ 40.)

Sawise sawetara, headlamp duwe rong setelan: urip lan mati. Sampeyan ngobong baterei kaya cepet menyang bungkus tenaga energi nalika senja nalika wis negesake kol ing wayah wengi.BLACK DIAMOND'S 180-GRAM SUPERNOVA ndadekake unit-unit lawas katon luwih maju minangka pertandhingan angin. Siji halogen mung duwe telung pilihan padhang sing ngobong saka telung nganti sepuluh jam, nanging klik siji saka suis dimmer nempatake sampeyan ing mode LED kanggo 1.000 jam lampu. Malah baterei serep enem volt, ing jiwit, tuku lampu tambahan 20 jam. Ngobong wektu ing dhuwur: terhormat telung jam. ($ 70; 801-278-5533, www.blackdiamondequipment.com)

Houston

KANGGO UNDANG-UNDANG NEGARA GUNUNG, Texas saged ndhelikake alam bébas ing sawetara wilayah sing wis dikalahake. Nanging yen sampeyan ngerti babagan lokasi ing Lone Star, sampeyan bakal nemokake papan sing amba.

The New, New Thing

Taman Kayu Trailer (512-389-4642) ana ing Redfish Bay sisih lor Port Aransas, telung jam saka Houston, San Antonio, lan Austin. Telung jalur paddling, saka 1.25 mil nganti 6,8 mil, nuli mlebu paya bakau kanthi tandha-tandha nomer sing cocog karo peta karo koordinat GPS.

Texan kerikil, ngetren ing Wilayah alami Rock Rock sing ditarik.

MINGGU HYPERACTIVE
HIT ING dalan menyang Burnet, ing Texas Hill Country 214 miles northwest of Houston. Saka ing kana, tekan kulon 15 miles ing Texas 29 menyang Danau Buchanan, sing paling gedhe lan paling sithik dibukak chain Highland Lakes, lan mriksa menyang Canyon of the Eagles Lodge and Nature Park (tikel, $ 99- $ 159; situs tarub, $ 10- $ 15 ; 800-977-0081, www.canyonoftheeagles.com).

Dina Sabtu, munggah awal kanggo mbukak ing jaringan jarak 12 mil ing nyebarake 940-acre pondokan, banjur adhem kanthi prahu kayak lan nglangi ing Danau Buchanan (pantai lima mil sajeroning gunung. saka pondok). Nanging aja ganggu. Iki minangka 45 menit drive kidul menyang Longhorn Caverns State Park kanggo turis spelunking Wild- Girang rong jam telu (nggawe leladen; $ 35 saben wong; topi hard BYO, bantalan lutut, lan senter; 877-441-2283, www.longhorncaverns.com). Sawise ngresiki dhewe, tekan kidul 13 miles menyang Bluebonnet Cafe A.S. 281 ing Marble Falls kanggo mangan nedha awan plate klasik (daging lan telung sayuran udakara udakara $ 6; 830-693-2344). Saka ing kono, udakara 30 menit perjalanan menyang kutha Tow, ing sisih lor-kulon ing Buchanan. Bike patang mil menyang Tanduran Anggur Fall Creek lan wenehi hadiah karo anggur lan salsa (915-379-5361). Banjur, layaran 20 menit ing sisih kidul-kulon menyang Llano kanggo jajaran sawetara barbecue paling apik ing negara kasebut ing Cooper's (915-247-5713). Sawise nedha bengi, wadhah menyang Dabbs, hotel sepur sing dibalekake maneh, ing wektu kanggo mriksa (tikel, $ 45- $ 65; 915-247-7905).

Entuk esuk esuk ing biskuit buttermilk, tindakake esuk sampeyan leren ing Kali Llano, lan banjur drive kidul 15 mil menyang Area Alam Enchanted Rock State, tekan jam 10 esuk (biaya mlebu, $ 5; 915-247-3903). Climbing Enchanted Rock, kubah pink-granit 400 kaki, minangka ritus Texan saka wacana. Nedha awan yaiku Cajun lan beya Yunani ing pinggir dalan Hilltop Cafe (830-997-8922), sepuluh mil ing sisih lor-kulon Fredericksburg. Suwene 20 menit maneh A. 87 menyang Carrington's Lodge, ing ngendi sampeyan bisa mencelup mabur ing Llano karo instruksional fishing fly Raye Carrington ($ 150 kanggo sesi telung jam; 915-347-3474). Terusake A.S. 87 menyang Guwa Teluk Kali Eckert James, ing ngendi patang yuta batangan gratis Mexico ana saka nursery guwa kanggo pengetan wengi (915-347-5970). Nonton pertunjukan srengenge, banjur tekan omah.

RUSUS ADRENALINE
MENJADIKAN CORAL spawning ing pungkasan Agustus lan awal September ing Taman Kebon Banks Nasional Marine Sanctuary - karang ing Teluk Meksiko kaya mirsani ing jero banyu Fantasia. Tindakake perjalanan akhir minggu ing prau nyilem langsung ($ 350- $ 445; Teluk Diving, 979-233-4445, www.gulf-diving.com) sing diwiwiti kanthi lelungan sewengi 100 mil metu menyang karang saka Freeport, jam kidul wetan Houston. Ganjaran kasebut ana pitung jupuk ing domain hiu paus lan manta monster lan sinar eagle.

PEMBANGUNAN WANG
PRESERVE NATIONAL BIG THICKET BIG (409-246-2337, www.nps.gov/bith), sak jam setengah wétan ing Houston, minangka salah sawijining wilayah sing paling macem-macem biologis ing Amerika Lor - papan sing ana ing wétan alas, pesisir pesisir, lan prajanji laut Midwestern. Entuk keagungane sing paling gedhe ing jalur jarak gunung Turkey Creek 18 mil.

THE RECHARGE SPOT
THE RUSTIC Pine Needle Lodge (tikel, $ 65; 903-665-2911, www.pineneedlelodge.com) lenggah ing pesisir sisih lor ing Caddo Lake, telung jam utawa kurang saka Houston utawa Dallas. Iki minangka papan peluncuran utama kanggo ngindhari rawa sing diantrekake cypress, dalan banyu dadi etungan, bakal gampang ilang yen ora kanggo "dalan prau" sing menehi dalan. Iki sepi sing ora sampeyan nemokake ing radius 500 mil.

Tags: SCUBA Menyelam, Mountain Biking, Paddling, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca