25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Lembah Demise Diarani Posisi Paling Giwang
Lembah Demise Diarani Posisi Paling Giwang

Lembah Demise Diarani Posisi Paling Giwang

Sangang puluh sanga taun sawise kasunyatan, Death Valley, California, wis ngulungake judhul papan paling apik ing bumi: 134 derajat Fahrenheit tanggal 10 Juli 1913. Nganti minggu iki, rekaman kasebut dadi milik El Aziza, Libya, sing umume tekan 136 taun. derajat ing 13 September 1922. Nanging, sawise sinau lengkap dening 13 ilmuwan atmosfer kanggo jeneng Organisasi Meteorologi Donya, rekaman Libya dicethakake salah. "Yen mbandhingake pengamatan ing wilayah sekitar lan pangukuran liyane sing digawe sadurunge lan sawise maca 1922," ujare Randy Cerveny, pimpinan panliten, "mung ora cocog." Saliyane dadi asil sing metu, panaliten kasebut uga nemokake manawa suhu direkam karo instrumen ketinggalan jaman lan dening pengamat sing durung ngalami.

Liwat Washington Post

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca