22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa bahan-bahan nilon bakal bosok wiwit umur sing durung jelas?
Apa bahan-bahan nilon bakal bosok wiwit umur sing durung jelas?

Apa bahan-bahan nilon bakal bosok wiwit umur sing durung jelas?

email Email A:Prinsip sing kerja ing kene yaiku entropi, David. Utawa, kecenderungan kabeh prilaku dadi negesake keseragaman inert. Sampeyan lan aku, ora ngalami entropi sanajan aku nulis tembung kasebut lan sampeyan maca.Semono uga kemah lan kanthong turu - nanging ora beda.

Kémah arep neraka ing tas tangan kanthi cepet. Kemungkinan utama iku ora mesthi, nanging dakkira yaiku sawise 15 taun kekuwatan saka lawase kain kira-kira setengah apa wae. Alesan kanggo bosok iki yaiku, yen sampeyan nyathet, radiasi UV saka srengenge. Dadi, mesthi ora prayoga kanggo masang tenda ing iyub-iyub, lan mesthi nggunakake fly supaya bisa nglindhungi kanopi (fly luwih murah kanggo ngganti, yen diwenehi kemah sing isih ditindakake). Sawetara produsen kemah nggunakake bahan poliester ing konstruksi fly kasebut, sing umume nolak UV luwih apik nanging uga bakal tundhuk.

Tas turu minangka perkara sing beda banget, amarga ana loro sebab. Kanggo siji, biasane ora bakal srengenge. Dadi, sanajan bener nilon bakal ngrusak, mula ditindakake kanthi tingkat sing luwih alon tinimbang kain khemah. Kantong turu sing apik kanggo turu luwih suwene 20 taun - ing njero lemah bakal ditandur sadurunge cangkem. Kanggo liyane, cangkang tas turu duwe tugas sing luwih gampang tinimbang mabur tarub. Kabeh cangkang kudu ditindakake yaiku tetep mudhun; dudu babar pisan. Kanggone mabur kasebut, ditekan mung saka pesawat sing disiyapake, banjur uga kudu njupuk kekuatan sing ora rata saka angin sing nggegirisi lan kabeh Alam Alam bisa mbuwang. Dadi ndadékaké urip sing cendhak, gampang ditindhes, lan kepenak, nalika cangkang tas turu sampeyan turu, snug lan anget, mung ngarepake sampeyan nganggo jeroan supaya kulit sampeyan ora greasy.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca