20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Break dina dina Patrol mudhun ing ngisor
Break dina dina Patrol mudhun ing ngisor

Break dina dina Patrol mudhun ing ngisor

email Email

Sing asring ora klalen Pagunungan biru sing luwih gedhe muter liwat Australia wétan, mung papat jam ing sisih kulon Sydney. Siji sore ing wayah sore, aku lan kanca loro padha budhal saka Sydney kanthi ngarep ngarep gunung esuk.

Kita digawe, lan sawise undhak-undhakan 30 menit saka mobil kita, aku ngubengi maneh menyang tampilan sing ngarep-arep bisa nangkep srengenge nganggo lapisan pedhut nalika lagi nyapu gunung. Aku diganjar gambar gambar iki kanca sing lagi nyawang.

TOOL: Canon EOS 5D Mark III, Sigma 50mm 1.4, 1/400 detik, f / 7.1, ISO 100

Tags: Hiking lan Backpacking, Artikel Stack, Perjalanan

Share Karo Kanca-Kanca