25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Dig It: Wilayah Pinggir Bola Tampar sing paling apik ing wilayah kasebut
Dig It: Wilayah Pinggir Bola Tampar sing paling apik ing wilayah kasebut

Dig It: Wilayah Pinggir Bola Tampar sing paling apik ing wilayah kasebut

Pertandingan bola tampar pantai sing wis biasa kita nonton ing Olimpiade asring dimainake adoh saka segara, ing pengadilan buatan manungsa dikepung dening stadion stadion (ing kasus ing 2012 London, kira-kira Wedhi pas 4.000 ton ditumpak menyang papan sing ana 15.000 wong).

Nanging voli pantai paling apik dimainake, pantai. Lan ora ana sing ngerti pasir luwih apik tinimbang para atlit sing mbungkus, nyetel, lan muter Turnamen AVP lan Tur internasional FIVB.

Medis perak Olimpiade April Ross tuwuh ing Newport Beach, California, lan nduwe 31 karir saka turnamen sing nyebar ing jagad. Mandeg amba dheweke?Rio 2016 karo mitra Kerri Walsh Jennings. Rong puluh taun sawise bola tampar pantai nggawe debut Olimpiade, duo ngarep-arep njupuk emas ing omah sing dianggep Ross minangka salah sawijining limang pantai favorit ing saindenging jagad. Maca kanggo ngerteni kenapa ibukutha Brazil pancen apik banget - lan ing endi wae Ross nyaranake golek sandy sethithik.

Pantai Karon, Thailand

Pantai sing paling apik sing tak lakoni ing Pantai Karon ing Phuket, Thailand. Minus mudhun sepuluh menit mudhun biasane panas lan panas banget, lan pasir pancen jero lan ora grained. Sawise main, kita mesthi ngumbah ing segara, sing biru pirus lan udakara 70 derajat.

Ana uga sing kudu ditindakake kanthi murah: parasailing, jet ski, surfing, utawa sampeyan mung bisa nyumerepi lan njaluk pijet Thai ing pantai. Pastime favoritku, nanging nyewakake motor lan ngoyak pesisir, nggoleki pesisir sing endah lan durung ana wong liya. Ana ara-ara samun ing endi wae sing katon, bukit ijo lan wit kurma sing ana ing sacedhake pesisir.

Pantai Manhattan, California

Mbalik ing sisih donya yaiku Pantai Manhattan. Iki minangka salah sawijining favoritku kanggo sawetara sebab. Omah iki ing Open AV Beach Manhattan Pantai, sing menehi kaunggulan plakat ing jeti yen sampeyan menang. Lumaku menyang mburi pier lan sampeyan bakal weruh plak kanthi jeneng sebilangan pemain paling gedhe ing olahraga iki.

Wilayah kasebut uga dadi papan ing Manhattan Beach Six Man legenda, sing nduwe luwih saka 100.000 wong ing jaman semana kanggo nyekseni kekarepan para pemain pemain volleyball amatir lan pro sing nganggo busana rumit lan perang kanggo judhul turnamen Six Man.

Pantai Manhattan uga gampang ditemokake; mesthi salah sawijining pesisir sing paling apik ing California Kidul, sing akeh blanja lan papan sing apik banget kanggo mangan.

Rio de Janeiro, Brasil

Rio de Janeiro, duh. Aku wis mung main ing kana, nanging swasana ora lali. Ana akeh energi; kabeh wong aktif, sosialisasi, mainake barang, utawa ing banyu. Rio uga misuwur kanthi sejarah voli pantai; Pantai Copacabana dikemas karo wong sing main game iki. Ora lara yen latar mburi apik banget, mesthi anget, lan sampeyan bisa mlaku menyang papan plancong kanggo bokor acai asli.

Pantai Lor, Illinois

Salah sijine favoritku yaiku Pantai Utara ing Chicago. Aku seneng kaya iki amarga campuran pantai lan kutha. Iki minangka papan sing luwih disenengi ing antarane pemain AVP kanggo main bola voli pantai; nalika musim panas, banyu anget, lan wedhi saya apik. Aku uga seneng manawa yen sampeyan pengin pangowahan, sampeyan bisa mlaku menyang salah sawijining dalan blanja sing paling apik ing AS. — Michigan Avenue - utawa njupuk pizza sajian paling apik ing bumi kanggo nedha awan utawa nedha bengi.

Plage de Prado, Prancis

Aku tresna marang Prancis, mula ora kaget yen aku seneng saingan ing Marseille ing Plage de Prado. Saliyane sarapan sing apik — croissants! — Hotel sing dilayani, Marseille duwe suasana Mediterania sing santai. Kabeh wong katon ora seneng lan siap nyenengake, apa wae nalika lagi nglangi, ngaso, blanja, utawa duwe cappuccino ing salah sawijining kafe ing pantai. Plage de Prado dadi panas banget nanging ora pati panas, lan banyune bening nganggo teluk cilik sing cocog kanggo ngambang lan mlumpat saka watu sawise kita main. Nalika kabeh ana ing kana aku krasa kaya ana ing pesawat film. Uga mbantu yen kita menang ing turnamen kasebut.

Tags: Atlet, Olahraga, Atlet Fittest Real, Thailand, Perancis, California, Chicago, Brazil, Artikel Stack, Perjalanan

Share Karo Kanca-Kanca