26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Wong kasebut ing mburi Emblem njaba
Wong kasebut ing mburi Emblem njaba

Wong kasebut ing mburi Emblem njaba

Patang puluh telung taun kepungkur, Ing njabaPendhiri Lawrence "Larry" Burke nggawe merek media jinis anyar sing anyar, sing bakal ngganti industri ruangan ing salawas-lawase - minangka prestasi dheweke entuk penghargaan prestasi sajrone Penghargaan Inspirasi Outdoor minggu kepungkur ing Denver.

"Iki kabeh sing dikarepake kudu daklakoni sajrone uripku," ujare Burke sajrone ucapan sing ditampa. "Yen aku kudu miwiti maneh, aku bakal nindakake kanthi cara sing padha."

Diwenehi kabeh pengaruhe ruangan, blog lelungan, situs web, majalah, podcast, lan khusus kanggo kabeh saka biking menyang kayak fishing, angel percaya yen ana jagad sing angel golek inspirasi kanggo petualangan sampeyan sabanjure. Nanging kasunyatan kasebuting endi Burke nemokake dheweke ing taun 1973. Sawise limang taun nggoleki wilayah terpencil ing Afrika, Amerika Selatan, Timur Tengah, Rusia, lan liya-liyane, dheweke bali menyang Amerika lan ngerti ora ana majalah sing nutup gaya urip petualang sing wis teka tegesé.

Dadi dheweke miwiti awake dhewe. Aja lali yen dheweke ora duwe pengalaman minangka penulis, editor, utawa publisher. Jeksa Agung bisa ngetokake pisanan Ing njaba muncul ing taun 1977, lan kanthi cepet entuk pembaca kanthi semangat, ora gampang ngyakinake jagad penerbitan manawa kepinginan njaba nyata.

Burke ngirim panulis ing sisih ndhuwur Everest lan ing sisih ngisor nglarang gorges kali, lan dheweke bali karo crita sing wis inspirasi kabeh, nggawe tradisi warisan sastra ing kene Ing njaba manawa kita bangga dilanjutake nganti saiki. Dheweke penting ngrampungake kabeh kategori media ruangan kanggo urip, jabatan Herculean sing dheweke dianugerahi Award Achievement Lifetime - lan wektu sing bakal ditindakake - ing kumpul taunan paling gedhe ing industri ruangan.

Nalika akeh wis diganti sajrone patang puluh taun kepungkur, akeh ora. Outside Media Integrasi saikimerek global sing, ing antarane kabeh platforme, nganti meh 40 yuta wong saben wulan. Nanging perusahaan kasebutisih diduweni kanthi mandiri, lan isih didhasarake ing Santa Fe. Lan nalika umure 75, Burke isih melu kaya biyen.

Apa liyane sing nggumunake, apike merek utawa wong lanang uga ora bisa nuduhake tandha-tandha saka kalem, kayata Ing njabaterus éling visi asli Burke: kanggo promosi gaya urip sing aktif liwat penceritaan sing menehi penghargaan.

Tags: Media, New Mexico, Pengecer Luar, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca