22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Brakes Disc Ayo menyang Pinarello Dogma 65.1 Hydro
Brakes Disc Ayo menyang Pinarello Dogma 65.1 Hydro

Brakes Disc Ayo menyang Pinarello Dogma 65.1 Hydro

Sawetara subjek wis inspirasi luwih akeh debat ing taun pisanan saka tes sepeda tinimbang rem cakram dalan. Apa mupangate babagan remeng rem? Apa padha ngukum abot? Apa ana merek sing cocog? Lan, mung, apa kita uga butuh dheweke?

Saka 30 bikes sing dites, enem dilengkapi disk, kalebu Pinarello Dogma 65.1 Hydro (pesawat pigura $ 5,600). Liyane manufaktur sing dimaksud kanggo ngirim model sing dilengkapi karo cakram, nanging nganggo SRAM kelingan rem Hydro 22 sing pungkasan taun kepungkur lan kiriman alon Shimano saka Hidegra R785 anyar, panjaluk kasebut luwih dhuwur tinimbang panawaran kasebut.

Dogma, kaya telu saka sepeda enem karo disk ing review, dilengkapi TRP's HY / RD, sing nggunakake levers mekanik lan actuation kabel kanggo ngontrol hidrolik ing caliper. Saka telung merek kasebut, paling larang regane ($ 150 saben roda) lan wis makarya kanthi sampurna sajrone tes kita.

Kesepakatan, sanajan ing antarane skeptis hidraulik sing kuwat, yaiku rem kasebut nggawa daya mandeg lan apus sing apik banget. Kabeh wong setuju babagan mupangat kanggo misahake pasukan rem saka rim, utamane ing karbon ing endi panas saka braking nyebabake kegagalan roda ing kasus tartamtu. Apa iku ora bisa ditrapake paukuman bobot - Dogma menehi tips timbangan ing 17,6 pon - yaiku dialog sing terus ditindakake.

Nanging Dogma luwih saka disk cakram. Mesthine, iki minangka pigura sing padha karo Team Sky ing klasik musim semi taun kepungkur lan manawa Chris Froome bakal ditunggang nalika Wisata nyerang kobob ing 2014 (minus disc disc). Digawe saka rak-rak utama Torayca Torayca 65-serat 65HM1K serat karbon Nano-alloy, lan sisih cilik saka sisih sing beda tinimbang sadurunge, sanajan nahan desain asimetris merek dagang perusahaan.

Gelombang ciri Onda garpu uga mudhun, lan chainstays non-drive-sisih duwe pemasangan kiriman lan peneguhan ekstra kanggo nggayuh kekuwatan tambahan sing digawe dening rem cakram. Kita dilengkapi roda aluminium Visi sing dipasang ing ban 4mm Continental Grand Prix 4000, koma alami kanggo balap ketahanan daya tahan lan lumahing atos kayata kobob-utawa aspal Beat-up Tuscon. Iku uga spesifik karo komponen Shimano Dura Ace Di2.

Sawise ngrampungake sepeda balapan lengkap, wingi, aku njupuk puteran pungkasan ing Dogma lan diapusi kanthi kepiye kepenak lan stabil. Sakit ing punggung lan gundhul ing pundhak lan gulu sing berkembang wiwit rong dina nunggang angel meh ora bisa ditandhani sepedha motor iki. Malah sawise 60-mil, lan kanthi kaping gangsal munggah 500 kaki sisih kulon sisih kulon Gates Pass ing ngarep, kepenak Dogma ngluwihi bobot ekstra. Aku nyuwek mandhap menyang truk kanthi yakin banget, berkat stabilitas sepeda lan kesenangan brek disk.

Tags: Olahraga, Biking Road, Mountain Biking, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca