26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Cara Appalachian bisa Urip ing 'Jalan-jalan ing alas?'
Apa Cara Appalachian bisa Urip ing 'Jalan-jalan ing alas?'

Apa Cara Appalachian bisa Urip ing 'Jalan-jalan ing alas?'

Telung taun kepungkur, Jensen Bissell, direktur Baxter State Park, terminal sisih lor Appalachian Trail, ngelingake Konservasi Dalan Appalachian babagan jumlah AT thru-hikers ing taman kasebut. Ana akeh banget, dheweke ujar, lan akeh wong sing nyemplungake aturan - nggawa kontaner sing mbukak alkohol, kemah kanthi ilegal, ngladeni kertas asu layanan, sampeyan jenengake - lan jumlah lalu lintas sikil sing angel dienggo mudhun ing ekologi gunung lan jalur integritas Wiwit saiki, amarga lalu lintas terus saya mundhak, masalah kasebut saya tambah elek. Dalan kasebut, Bissell padu, ora ateges ngatasi akeh hiker sing saiki ditemokake.

"Model AT adhedhasar wutah tanpa watesan," ujare Bissell. Konservasi trek lan National Park Service nyengkuyung supaya nggunakake dalan kasebut nanging ora ngatur kanthi efektif, ujare. "Panggunaan jalur kasebut wis nambah sawetara atus persen [ing 25 taun kepungkur]. Kita ora weruh mekanisme manajemen model supaya bisa nambah 2,000 persen. "

Sanajan prihatin utama Bissell yaiku dampak saka para pengembara Baxter, sikap dheweke dituduhake dening macem-macem manajer munggah lan mudhun 2,168 mil sing ndeleng ora mung luwih akeh pejuang nanging luwih akeh penghormatan sing ora sopan lan luwih akeh ngrusak dalan. Deleng, tilase kasebut ora lair saka desain komprehensif. Bab kasebut dijangkepi kanthi nyambungake puluhan tilase sing luwih cilik, sing ana sawetara tanggal bali menyang abad kasongolas lan dibangun dening para pengunjung omah kanggo ndeleng para tamu Victorian kanggo nggayuh ridgeway. Liwat liwat 14 negara, wolung Hutan Nasional, 21 wilayah ara-ara samun, loro unit Layanan Taman Nasional, loro bencana tanah sing dikelola dening A.S. Fish and Wildlife, lan sawetara taman negara, kabeh duwe kabijakan lan protokol pelaksanaan.

"Apa pengalaman sepi saiki dadi papan sing bisa dakgawe lan dibenturi watu saben patang jam yen aku pengin," ujare panulis Ben Montgomery. "Aku ora bakal kaget yen sampeyan ndeleng wong-wong wiwit adol-adu kembang gelung-ing-peteng-gelap lan telek ing AT."

Ora ana sing bisa diprediksi nalika taun 1921, nalika dalan kasebut wiwit dikandung, kepiye populer saiki utawa apa jinis planggaran sing bakal tahan. Mung telung pejuang sing ngrampungake dalan kasebut ing taun 1940-an, miturut konservasi jalur. Nomer kasebut bisa dikelola ing taun 1970-an nalika, sajrone dekade kabeh, total 775 wong sing ngliwati dalan ngrampungake dalan (rata-rata udakara 77 wong sing saben taun. Bandhingake karo taun 2014, nalika luwih saka 2,800 wong sing lagi mlaku-mlaku, ora bisa mlaku lan ana kira-kira telung nganti papat yuta wong mlaku ing bagean kasebut.

Ing sawetara aspek, popularitas minangka sukses - konservasi trek lan NPS pengin luwih akeh hiker ing dalan. Nanging manajer rangking sing dadi akibat saka tong sampah, karusakan, lan nyalahi dalane sing nyilari pengalaman ing ara-ara samun sing dikarepake bisa digunakake. "Mesthi kita duwe masalah proliferasi," ujare Ron Tipton, direktur eksekutif konservansi jejak. Nimbulake pitakonan sing sithik kanggo kabeh wong sing melu tintingan negara sing paling populer: Pira wong sing golek hikar?

Kita arep ngerti.

Film taun kepungkur Liar— AdaptasiHollywood saka buku eponymous Cheryl Strayed babagan lelungan ing Pasifik Crest Trail - njaluk lonjakan sing di-trek ing AT.Yen ana tandha apa wae, bayangake apa sing bakal kedadeyan sawise 2 September kanthi film film ing novel Bill Bryson taun 1998 Lelungan ing Woods, udakara wong lanang tuwa sing melu AT. Novel kasebut nggawa udakara 60 persen ing lalu lintas ing musim sabanjure, miturut konservasi jejak.

Ing tingkat saiki, kenaikan kanthi cepet bisa nggawe stres sing ngrusak ing dalan, ujare Morgan Sommerville, Direktur Daerah Konservasi Selatan. "Yen kita nambah kenaikan 60 persen ing taun ngarep, mula ora apik kanggo sapa wae."


Dalan kasebut dudu bageyan sing sejatine bisa uga 40 taun kepungkur, nalika dadi papan kanggo wong sing duwe pikiran eco, bisa sesambungan karo alam kanthi sepi. Dina iki, saliyane kanggo luwih akeh para pengembara ing dalan, ana atusan pejuang sing ora pati ngerti lan kurang ngerti, manajer manajer, lan dheweke entuk akeh barang sing luwih konvensional lan ninggalake luwih akeh tong sampah. Saliyane golek botol bir lan kaleng timah ing dalan, para sukarelawan ing Georgia uga nglaporake mbusak dryers lan kasur nalika gaweyan ngresiki awal taun iki.

"Iki wis dadi festival mlaku-mlaku ing kana," ujare Ben Montgomery, sing sinau dalan gedhe banget New York Times laris, Walk Walk Eyang Gatewood, minangka narasi wanita pertama kanggo ngrampungake undhak-undhakan ing throbling AT sing ora dipasang. "Apa pengalaman sepi saiki dadi papan sing bisa dakgawe lan dibenturi watu saben patang jam yen aku pengin. Aku ora bakal kaget yen sampeyan ndeleng wong-wong sing wiwit adol-obor gelung-gelap ing ngarepe. "

Sampeyan ora mung pitakonan saka estetika. Ekologi lintasan nandhang sangsara. Shenandoah lan Taman Nasional Pegunungan Pegunungan Agung, umpamane, loro-lorone wis disuda dening kemah siluman. Bagean ing Mid-Atlantik lan Pagunungan Putih nuduhake pratandha erosi, kalebu ing terminal sisih lor ing Gunung Katahdin ing Maine. Dekade lalu lintas boot ing puncak gunung, sing sadurunge dadi padang rumput Alpine sing sugih, wis nggawe bosen, ujare Lester Kenway, presiden Maine Appalachian Trail Club. Kupu-kupu Katahdin, sing biyen wis ana ing gunung, saiki didaftar dadi cilaka, amanajer pangembangan digandhengake karo lalu lintas thru-hiker.

Meh kabeh wong sing wawancara kanggo artikel iki ujar yen dheweke weruh peralihan sajrone dekade kepungkur. Para hikers luwih anduweni hak lan ora ngajeni lingkungan, ujare.

Mbok sing paling angel yaiku kabeh wilayah ing sekitar Springer Mountain, pucuk kidul lintasan sing umume wong-wong sing padha golek penawaran saben musim semi. Pilih dina ing wulan Maret utawa April, lan ora umum kanggo nemokake 70 wong sing nyoba kemah ing wilayah sing dirancang kanggo taun 25. taun kepungkur, luwih saka 150 wong sing nglintasi wiwit tawaran ing sawijining dina.

Efek ngrusak wong akeh ora ilang ing NPS. Pungkasan taun, layanan kasebut ditugasake Jeff Marion, ahli biologi riset kanggo Survey Geologi A.S., kanggo nganakake penilaian telung taun babagan jalur lan menehi data garis dasar babagan kahanan ekologis lan strukture ing dalan. Marion, backpacker lan pimpinan sing paling suwe ing ekologi rekreasi, prihatin karo apa sing ditampilake nganti saiki. "Ana uwuh ing papan perlindungan, wong ninggalake kertas jamban sing digunakake ing dalan gedhe, para hiker mbuwang batre sing digunakake ing geni," ujare Marion. "Aku nyoba ngobrol karo dheweke lan ujar yen ora peduli."

Meh kabeh wong sing wawancara kanggo artikel iki ujar yen dheweke weruh peralihan sajrone dekade kepungkur. Para hikers luwih anduweni hak lan ora ngajeni lingkungan, ujare. "Aku seneng ngerti persentasi saka para pengunjung sing ideologi nggambarake," ujare Marion. "Adhedhasar jinis masalah sing kita deleng lan laporan nyebarake, mula bisa uga ana ing kisaran 20 persen paling ora."

Penyalahgunaan kaya iki nyipta dalan "kebejatan", yaiku istilah sing sepisanan dening Undhang-undhang Organik NPS taun 1916 lan banjur dikuatake dening Undhang-undhang liar ing taun 1964. Gunggunge undhuhan kasebut prentah supaya NPS ngatur tintingan sing apik ing cara sing dilestarekake ing negara sing ora kepenak, sing ditetepake minangka anané pengaruh sing bisa ngrusak integritas sumber lan nilai tilase.

Wendy Janssen, pengawas layanan Appalachian Trail, ora bakal ngerti babagan jinis kebejatan sing dicritakake layanan iki ing taun-taun kepungkur. Dheweke ngadhepi tugas sing angel kanggo promosi ing jaba kanggo pangguna anyar - taun iki NPS ngluncurake kampanye kanggo nggawe warga kutha lan wong sing duwe warna warna-warni - nalika ngindhari dampak pangguna. "Iki pedhang dobel," ujare Janssen. "Kita pengin terus nggayuh pamirsa anyar. Folks ing taman nasional kita kudu nggambarake keragaman ing Amerika lan, terus terang, kita durung nemoni. Kita ngerti kita kudu banget proaktif babagan tenanan Leave No Trace ing sadawane. Kita ora pengin ngirim pesen sing salah babagan cara nggunakake Appalachian Trail. "


Ing wulan pungkasan, wakil saka konservasi dalan, Asosiasi Long Way Hikers, lan Taman Baxter State mudhun ing pondokan rakyat cedhak pangkalan Katahdin kanggo ngrampungake kabeh dina kanggo ngrembug babagan carane bisa ngatasi sawetara masalah ing dalan. Rapat kasebut suwe banget lan kabeh liyane mencet sawise prayaan kontroversial champan kacepetan kontroversial Scott Jurek ing Katahdin ing wulan Juli. Dheweke teka kanthi perjanjian tacit kanggo nggedhekake pendhidhikan lan jangkauan, nanging babagan kasebut. Klompok kasebut ngrencanakake ketemu maneh ing wulan Oktober.

Ing babagan masalah kanggo ngatasi masalah sing luwih gedhe saka pirang-pirang wong sing ana ing dalan, Janssen ujar manawa nggawe kapasitas sing nggawa kanggo para pengembara minangka langkah ing meja. Ora ana dalan-dalan nasional liya sing bisa mbatesi jumlah wong sing bisa nggunakake, sebagian amarga ana akeh akses menyang jalur kasebut, manawa langkah kasebut ora mungkin bisa ditindakake. Sawise musim pungkasan, NPS ngetrapake layanan registrasi kanthi sukarela kanthi online kanggo para pengunjung sing paling akeh, supaya kabeh wong bisa ndeleng kepiye wong ngrencanakake miwiti ngupayakake apa wae. Nanging Janssen ujar manawa layanan kasebut mandheg nerbitake jenis sistem idin wajib sing digunakake ing Pasifik Crest Trail (cara nelusuri hiker, ora ngepit nomer sing) - paling ora saiki. Layanan taman lan konservasi jejak nggawe keputusan apa wae nganti bisa ndeleng asil laporan Marion, amarga taun 2017 iki.

Kangge, klub negara-khususe ing wilayah kaya Georgia lan Maine, kerja-kerja kanthi siap kanggo nyiyapake Lelungan ing Woods. Situs iki bakal ngrancang maneh ing sawetara papan perlindungan sing paling akeh kakehan, masang privasitas anyar, lan ngajari para pejalane babagan Tata Cara Trace. Ing Baxter, Bissell, kanggo bagean, wis ngetrapake ide kasebut menyang NPS "pindhah bagean utama utawa dalanan trek" atop Katahdin minangka bubar wulan Nopember. Apa pilihan nyata ora jelas. (Bissell ngandhani New York Times sasi iki wis ora bakal kelakon.)

Apa langkah-langkah kasebut bakal nglawan luh lan ewuh saka ewu wong sing lagi goyang ing dalan? Mesthine ora, ujar Karl Meltzer, ultrarunner sing disponsori Red Bull sing nulungi Jurek ing jotosan trek kasebut lan sing ngrancang upaya rekaman kacepetan saka taun ngarep. "Yen wong tetep duwe bayi, pedunung bakal tuwuh," ujare. "Apa tegese? Akeh wong ing dalan, garis ngisor. Iku mung kasunyatan, lan sampeyan ora bisa ngganti kasunyatan. "

Tags: Hiking lan Backpacking, Film, Artikel Stack, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca