22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Menstruasi Allks Cheks?
Apa Menstruasi Allks Cheks?

Apa Menstruasi Allks Cheks?

email Email A:

Ing pati abadi tembunge Dory, tangis biru paling misuwur ing dunya—Nggoleki Nemo, sapa wae? — tetep nglangi.

"Jumlah getih sing diasilake sajrone haid sithik amarga dadi latar karo kabeh komponen liyane sing ana ing banyu," ujare Dr. Chris Lowe, kepala Universitas California California, Long Beach. Lab Shark. "Sampeyan bakal angel banget kanggo hiu kanggo lokal."

Hiu kepincut ing asam amino ing getih sampeyan. Asam amino, blok protein, uga ana kringet lan cipratan. Nanging, yen sampeyan nindakake asam amino telung kringet, nguyuh, lan menstruasi nalika sampeyan lagi nglangi ing samodra, jumlah asam amino sing diekskresi wis sawetara menit nalika asam kasebut nyebar ing banyu.

Kabeh iki tegese hiu ora bakal bisa milih nganti rong mil saka jarak lan nggawe saluran kanggo rahim sampeyan. Lan yen hiu wis nate cedhak nalika sampeyan mlebu banyu, dheweke bakal ngandelake indera liyane, kalebu pandeleng, swara, lan electroreception, kanggo nglacak sampeyan. Nalika semana, keterampilan nglangi sampeyan bisa uga duwe peran sing luwih gedhe babagan kepenak sampeyan katon tinimbang siklus reproduksi.

"Saka sing wis ditampilake kanthi sejarah, arang banget kanggo para pemenang sing nglangi ing klip sing apik kanthi pola renang sing konsisten bakal digigit dening hiu," ujare Lowe. "Umume kasus, utamane manungsa - utamane triathletes - sehat lan sehat. Dheweke ora menehi tandha-tandha sing bakal nunjukake stres utawa kekirangan, "sing bakal dadi target sampeyan. Serangan akeh, nunjukake Lowe, ana ing peselancar sing lungguh ing antrian, ngenteni gelombang.

Ngandhut asam amino ing wetsuit ora bakal ana bedane, ujare Lowe. Lan kita kabeh kudu waspada, yen kadang cengké cokotan amarga krasa diancam, apa wae, ora amarga sampeyan mambu utawa katon sedhep, utawa menehi sinyal manawa sampeyan bakal dadi gampang.

"Elinga yen sampeyan mlebu segara, iku papan sing mbebayani, dudu Disneyland," ujare Lowe. "Sampeyan kudu ngerti risiko, nanging ngerti manawa risiko sampeyan duwe interaksi negatif karo hiu wis asor."

LINE BOTTOM:Terus nglangi kanthi jangkah konsisten. Nanging yen sampeyan isih kuwatir, pindhah olahraga sampeyan nglangi menyang kolam renang seminggu. (Cathetan: Paling pungkasan triathlete dipateni dening hiu, cedhak San Diego taun 2008, yaiku wong lanang umur 66 taun.)

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca